zaza Üye Samsun55''' Alıntı: a.s mustafa nasıl görükecek öyle ( Genişletmek için tıkla ... şimdi ruh haline uygun bir ifade buldun ne oldu neden sıkılıyorsun
Samsun55''' Alıntı: a.s mustafa nasıl görükecek öyle ( Genişletmek için tıkla ... şimdi ruh haline uygun bir ifade buldun ne oldu neden sıkılıyorsun
Kral 63 Üye zaza' Alıntı: a.s evdemisin Genişletmek için tıkla ... evdeyim başka nerde olacam sefa sen nasılsın
Samsun55'' Üye yalnızlık diyelim ----------Eklendi @ 18:19:38 ---------- Yazıldı @ 18:18:53 ---------- The Kral' Alıntı: evdeyim başka nerde olacam sefa sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim saol can sıkıntısı haricinde başka bişey yok
yalnızlık diyelim ----------Eklendi @ 18:19:38 ---------- Yazıldı @ 18:18:53 ---------- The Kral' Alıntı: evdeyim başka nerde olacam sefa sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim saol can sıkıntısı haricinde başka bişey yok
Kral 63 Üye Samsun55''' Alıntı: yalnızlık diyelim ----------Eklendi @ 18:19:38 ---------- Yazıldı @ 18:18:53 ---------- iyiyim saol can sıkıntısı haricinde başka bişey yok Genişletmek için tıkla ... ohoooooooo biraz olumlu düşünün yazılıdan 5(0.5)aldım yinede üzülmüyorum
Samsun55''' Alıntı: yalnızlık diyelim ----------Eklendi @ 18:19:38 ---------- Yazıldı @ 18:18:53 ---------- iyiyim saol can sıkıntısı haricinde başka bişey yok Genişletmek için tıkla ... ohoooooooo biraz olumlu düşünün yazılıdan 5(0.5)aldım yinede üzülmüyorum
zaza Üye Samsun55''' Alıntı: can sıkmaya ne gerek var demi kalırsan seneye yine gidersin ne olacak Genişletmek için tıkla ...
Samsun55''' Alıntı: can sıkmaya ne gerek var demi kalırsan seneye yine gidersin ne olacak Genişletmek için tıkla ...
Kral 63 Üye Samsun55''' Alıntı: can sıkmaya ne gerek var demi kalırsan seneye yine gidersin ne olacak Genişletmek için tıkla ... tabi canım nedir ki bir sene su gibib akıp gider
Samsun55''' Alıntı: can sıkmaya ne gerek var demi kalırsan seneye yine gidersin ne olacak Genişletmek için tıkla ... tabi canım nedir ki bir sene su gibib akıp gider
Tuba.Erva Üye Necmati' Alıntı: beni brother olarak saymıyonmu Genişletmek için tıkla ... mehmet abı ve guven abıyı demıstım ama elımızdekıyle yetıncez napak
Necmati' Alıntı: beni brother olarak saymıyonmu Genişletmek için tıkla ... mehmet abı ve guven abıyı demıstım ama elımızdekıyle yetıncez napak
Necmati Üye Tuba_erva' Alıntı: mehmet abı ve guven abıyı demıstım ama elımızdekıyle yetıncez napak Genişletmek için tıkla ... elindeki yetincekmiş havalı Eee nassın gankim. Dayım gibi konuştum aratmıyım diye
Tuba_erva' Alıntı: mehmet abı ve guven abıyı demıstım ama elımızdekıyle yetıncez napak Genişletmek için tıkla ... elindeki yetincekmiş havalı Eee nassın gankim. Dayım gibi konuştum aratmıyım diye
Necmati Üye jejep' Alıntı: Ne yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... ekrana bakıp yazı yazıyorum ve aynı anda klavye tuşlarına basıyorum
jejep' Alıntı: Ne yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... ekrana bakıp yazı yazıyorum ve aynı anda klavye tuşlarına basıyorum
Tuba.Erva Üye Necmati' Alıntı: elindeki yetincekmiş havalı Eee nassın gankim. Dayım gibi konuştum aratmıyım diye Genişletmek için tıkla ... aslında kötüyüm ama laf olsun diye iyiyim ama sebebını bosver senı sormalı
Necmati' Alıntı: elindeki yetincekmiş havalı Eee nassın gankim. Dayım gibi konuştum aratmıyım diye Genişletmek için tıkla ... aslında kötüyüm ama laf olsun diye iyiyim ama sebebını bosver senı sormalı