zaza Üye canturgay' Alıntı: Allah tan başka kimse bilemez belki bu son mesajım olacak hatta cevapla butonuna bile basamayacam belki 150 yıl yaşayacam .sen önlemini al bu arada yağmuru fırtınayı severim Genişletmek için tıkla ... ben severimde işim olmadığı zaman severim
canturgay' Alıntı: Allah tan başka kimse bilemez belki bu son mesajım olacak hatta cevapla butonuna bile basamayacam belki 150 yıl yaşayacam .sen önlemini al bu arada yağmuru fırtınayı severim Genişletmek için tıkla ... ben severimde işim olmadığı zaman severim
zaza Üye canturgay' Alıntı: bi şemsiye alırsın bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... hiç işim olmaz iğrenç şemsiyeyi hiç sevmem
canturgay' Alıntı: bi şemsiye alırsın bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... hiç işim olmaz iğrenç şemsiyeyi hiç sevmem
canturgay Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Turgay abi posta kutuna bak pls Genişletmek için tıkla ... baktım plss sende bi daha bak plss zaza' Alıntı: hiç işim olmaz iğrenç şemsiyeyi hiç sevmem Genişletmek için tıkla ... o zaman ıslanmayı seviyorsun
©The_Gespenst©' Alıntı: Turgay abi posta kutuna bak pls Genişletmek için tıkla ... baktım plss sende bi daha bak plss zaza' Alıntı: hiç işim olmaz iğrenç şemsiyeyi hiç sevmem Genişletmek için tıkla ... o zaman ıslanmayı seviyorsun
zaza Üye canturgay' Alıntı: baktım plss sende bi daha bak plss o zaman ıslanmayı seviyorsun Genişletmek için tıkla ... evet ama boş vaktim olduğunda
canturgay' Alıntı: baktım plss sende bi daha bak plss o zaman ıslanmayı seviyorsun Genişletmek için tıkla ... evet ama boş vaktim olduğunda
Kobra_FighterTR Üye canturgay' Alıntı: baktım plss sende bi daha bak plss o zaman ıslanmayı seviyorsun Genişletmek için tıkla ... Baktım pls
canturgay' Alıntı: baktım plss sende bi daha bak plss o zaman ıslanmayı seviyorsun Genişletmek için tıkla ... Baktım pls
canturgay Üye zaza' Alıntı: evet ama boş vaktim olduğunda Genişletmek için tıkla ... ıslandıktan sonra kurumak gerek tabii ©The_Gespenst©' Alıntı: Baktım pls Genişletmek için tıkla ... tekrar teşekkürler abisi ellerine sağlık.programla ilgili sıkıntı olursa rahatsız ederim
zaza' Alıntı: evet ama boş vaktim olduğunda Genişletmek için tıkla ... ıslandıktan sonra kurumak gerek tabii ©The_Gespenst©' Alıntı: Baktım pls Genişletmek için tıkla ... tekrar teşekkürler abisi ellerine sağlık.programla ilgili sıkıntı olursa rahatsız ederim
Kobra_FighterTR Üye canturgay' Alıntı: tekrar teşekkürler abisi ellerine sağlık.programla ilgili sıkıntı olursa rahatsız ederim Genişletmek için tıkla ... Her zaman açığım abi
canturgay' Alıntı: tekrar teşekkürler abisi ellerine sağlık.programla ilgili sıkıntı olursa rahatsız ederim Genişletmek için tıkla ... Her zaman açığım abi
canturgay Üye zaza' Alıntı: vay turgay abi sen gslimiydin Genişletmek için tıkla ... gs liyim isa da bu sene çaktırmıyorum ©The_Gespenst©' Alıntı: Her zaman açığım abi Genişletmek için tıkla ... sağolasın abisi
zaza' Alıntı: vay turgay abi sen gslimiydin Genişletmek için tıkla ... gs liyim isa da bu sene çaktırmıyorum ©The_Gespenst©' Alıntı: Her zaman açığım abi Genişletmek için tıkla ... sağolasın abisi
Kobra_FighterTR Üye Vesselάm;3362087' Alıntı: Pcsine mi bağlandınn teamviewer le ? Genişletmek için tıkla ...