minoo Üye Ama üniversite bambaşka yahu Hele vize ve final zamanı yaşanan o telaş var ya Ah o finaller
zaza Üye minoo' Alıntı: Ama üniversite bambaşka yahu Hele vize ve final zamanı yaşanan o telaş var ya Ah o finaller Genişletmek için tıkla ... anlatma kızım soğutuyorsunuz beni zaten 4 yıldır rahatım belki bu sene fikrim değişmesse üniversiteye giderim ama siz böyle söyleyince soğuyorum
minoo' Alıntı: Ama üniversite bambaşka yahu Hele vize ve final zamanı yaşanan o telaş var ya Ah o finaller Genişletmek için tıkla ... anlatma kızım soğutuyorsunuz beni zaten 4 yıldır rahatım belki bu sene fikrim değişmesse üniversiteye giderim ama siz böyle söyleyince soğuyorum
zaza Üye minoo' Alıntı: E güzel dedik bir şey mi dedik Genişletmek için tıkla ... şikayet ediyorsun ama
canturgay Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Korkutmak değil amacım Amacım nickimi yansıtmak Genişletmek için tıkla ... çığlıktan çok başörtülü bayan anımsatıyor
©The_Gespenst©' Alıntı: Korkutmak değil amacım Amacım nickimi yansıtmak Genişletmek için tıkla ... çığlıktan çok başörtülü bayan anımsatıyor
Kobra_FighterTR Üye canturgay' Alıntı: çığlıktan çok başörtülü bayan anımsatıyor Genişletmek için tıkla ... imza aranıyor!!! Genişletmek için tıkla ...
canturgay' Alıntı: çığlıktan çok başörtülü bayan anımsatıyor Genişletmek için tıkla ... imza aranıyor!!! Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Korkutmak değil amacım Amacım nickimi yansıtmak Genişletmek için tıkla ... nickini çoğu kişi bilmiyor zaten ne uğraşıyon canturgay' Alıntı: çığlıktan çok başörtülü bayan anımsatıyor Genişletmek için tıkla ...
©The_Gespenst©' Alıntı: Korkutmak değil amacım Amacım nickimi yansıtmak Genişletmek için tıkla ... nickini çoğu kişi bilmiyor zaten ne uğraşıyon canturgay' Alıntı: çığlıktan çok başörtülü bayan anımsatıyor Genişletmek için tıkla ...
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: nickini çoğu kişi bilmiyor zaten ne uğraşıyon Genişletmek için tıkla ...
canturgay Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bulamadık abisi bi imza bu galatasaray bizi imzasız bıraktı
©The_Gespenst©' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bulamadık abisi bi imza bu galatasaray bizi imzasız bıraktı
Kobra_FighterTR Üye canturgay' Alıntı: bulamadık abisi bi imza bu galatasaray bizi imzasız bıraktı Genişletmek için tıkla ... Galatasaray imzasız bıraktı ise ben bırakmam
canturgay' Alıntı: bulamadık abisi bi imza bu galatasaray bizi imzasız bıraktı Genişletmek için tıkla ... Galatasaray imzasız bıraktı ise ben bırakmam
canturgay Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Galatasaray imzasız bıraktı ise ben bırakmam Genişletmek için tıkla ... abisi sana zahmet sıfır avatarıma uygun sıfır bi imza
©The_Gespenst©' Alıntı: Galatasaray imzasız bıraktı ise ben bırakmam Genişletmek için tıkla ... abisi sana zahmet sıfır avatarıma uygun sıfır bi imza
Kobra_FighterTR Üye canturgay' Alıntı: abisi sana zahmet sıfır avatarıma uygun sıfır bi imza Genişletmek için tıkla ... Avatarın neyi anımsattığını anlasam Hemen yaparım abi
canturgay' Alıntı: abisi sana zahmet sıfır avatarıma uygun sıfır bi imza Genişletmek için tıkla ... Avatarın neyi anımsattığını anlasam Hemen yaparım abi
canturgay Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Avatarın neyi anımsattığını anlasam Hemen yaparım abi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler abicim kıyıya köşeyede imzanı at
©The_Gespenst©' Alıntı: Avatarın neyi anımsattığını anlasam Hemen yaparım abi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler abicim kıyıya köşeyede imzanı at
Kobra_FighterTR Üye canturgay' Alıntı: teşekkürler abicim kıyıya köşeyede imzanı at Genişletmek için tıkla ... abi İmza atmayı seven biri değilim Reklam yapmayı sevmem yani
canturgay' Alıntı: teşekkürler abicim kıyıya köşeyede imzanı at Genişletmek için tıkla ... abi İmza atmayı seven biri değilim Reklam yapmayı sevmem yani