greenmile Üye aslında haklısın uzun zaman sonra bir pazar günü erken kalkmak zorunda kaldım o yüzden bana akşam olmuş gibi geliyor tünaydın sanada
aslında haklısın uzun zaman sonra bir pazar günü erken kalkmak zorunda kaldım o yüzden bana akşam olmuş gibi geliyor tünaydın sanada
kol@j Üye sabah sabah rüyanızda mı gördünüz .. maxicep başına oturmuşlar yav... neyse günaydın gençler
zaza Üye kol@j' Alıntı: sabah sabah rüyanızda mı gördünüz .. maxicep başına oturmuşlar yav... neyse günaydın gençler Genişletmek için tıkla ... ben her sabah buradayım abi hoşgeldin
kol@j' Alıntı: sabah sabah rüyanızda mı gördünüz .. maxicep başına oturmuşlar yav... neyse günaydın gençler Genişletmek için tıkla ... ben her sabah buradayım abi hoşgeldin
zaza Üye kol@j' Alıntı: hoşbulduk... inşallah haftanız güzel geçer... Genişletmek için tıkla ... hafta başına kötü haberle başlamak gibisi yok dinç tutar ve aynı zaman da yıkar seni...
kol@j' Alıntı: hoşbulduk... inşallah haftanız güzel geçer... Genişletmek için tıkla ... hafta başına kötü haberle başlamak gibisi yok dinç tutar ve aynı zaman da yıkar seni...