_SiyabeNd_ Üye Necmati' Alıntı: Hosbuldukk . Cepteyim gec cevap atabilirim Genişletmek için tıkla ... Birşey olmaz
_SiyabeNd_ Üye Necmati' Alıntı: Baran ne oldu geliyon mu 1 hafta kaldi . Genişletmek için tıkla ... Ben gelemicem Necmi kardeşim
Necmati' Alıntı: Baran ne oldu geliyon mu 1 hafta kaldi . Genişletmek için tıkla ... Ben gelemicem Necmi kardeşim
_SiyabeNd_ Üye Necmati' Alıntı: Kader'i değistiremessin Genişletmek için tıkla ... Ne yapalım Kısmet ama yazın bekle beni İstanbul ben geliyorum
Necmati' Alıntı: Kader'i değistiremessin Genişletmek için tıkla ... Ne yapalım Kısmet ama yazın bekle beni İstanbul ben geliyorum
Kobra_FighterTR Üye :d. Ben nur abla ile msn de kaderden konuşuyorum sizde burada nasıl denk geldi yahu
_SiyabeNd_ Üye Necmati' Alıntı: Kader hakan'im Beklerim gardas . Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Necmi Hacım
zaza Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: isa abideki ekran ayarı sorunu bendede oluyor yeni laptopda Genişletmek için tıkla ... ben + bide msn den çekiyom şimdi laptop tan girecektim ama belgelerin hepsi buarada
©The_Gespenst©' Alıntı: isa abideki ekran ayarı sorunu bendede oluyor yeni laptopda Genişletmek için tıkla ... ben + bide msn den çekiyom şimdi laptop tan girecektim ama belgelerin hepsi buarada
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: ben + bide msn den çekiyom şimdi laptop tan girecektim ama belgelerin hepsi buarada Genişletmek için tıkla ... ben düzeltirim bunu
zaza' Alıntı: ben + bide msn den çekiyom şimdi laptop tan girecektim ama belgelerin hepsi buarada Genişletmek için tıkla ... ben düzeltirim bunu