Necmati Üye muz57' Alıntı: Senin Rütben Bizden Büyük Olabilir Abi , ama bizimde bir kere bile olsa affedilme hakkımız var Genişletmek için tıkla ... yürü beee kardeşim...
muz57' Alıntı: Senin Rütben Bizden Büyük Olabilir Abi , ama bizimde bir kere bile olsa affedilme hakkımız var Genişletmek için tıkla ... yürü beee kardeşim...
Xilence Kapalı Hesap Eger O kadar kızgın biriysen , Banlarsın , İçinde İyilik Varsa Abi , Bir Arkadaşını Buradan Banlamadan Vazgeçersin
Eger O kadar kızgın biriysen , Banlarsın , İçinde İyilik Varsa Abi , Bir Arkadaşını Buradan Banlamadan Vazgeçersin
Necmati Üye son Aktivitesi: 26.03.2011 10:59:37 Şu anki aktifliği: Konu okuyor Banlama Alanı baksana girdiği yere kurtar beni..
son Aktivitesi: 26.03.2011 10:59:37 Şu anki aktifliği: Konu okuyor Banlama Alanı baksana girdiği yere kurtar beni..
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Tamam Necmiyi affediyorum. Murat'ı banlayacam Genişletmek için tıkla ... şükürler olsun .. ama Murat'ın suçu yok efenim kıymayın daha genç hataları olabilir..
Revengeful' Alıntı: Tamam Necmiyi affediyorum. Murat'ı banlayacam Genişletmek için tıkla ... şükürler olsun .. ama Murat'ın suçu yok efenim kıymayın daha genç hataları olabilir..
Revengeful Emekli Yönetici Yılanın basını küçükken ezeceksin. Sizin geçtiğiniz yollardan o da geçecek
Xilence Kapalı Hesap Revengeful' Alıntı: Yılanın basını küçükken ezeceksin. Sizin geçtiğiniz yollardan o da geçecek Genişletmek için tıkla ... Ben Daha Farklı Bir Yol Çizmeyi İsterdim
Revengeful' Alıntı: Yılanın basını küçükken ezeceksin. Sizin geçtiğiniz yollardan o da geçecek Genişletmek için tıkla ... Ben Daha Farklı Bir Yol Çizmeyi İsterdim
Revengeful Emekli Yönetici Bu cocuğun sözlerine hayranım. Murat seni co-admin yapacam --------------- Ekleme --------------- Hay hay hakan
Bu cocuğun sözlerine hayranım. Murat seni co-admin yapacam --------------- Ekleme --------------- Hay hay hakan
Xilence Kapalı Hesap Arkamda Bir Sürü İnsan Var , Hepsi Arkadaşları İçin Kendini Feda Edecek İnsanlar
Necmati Üye tamam herşeyi çözelim kimse banlanmasın.. herşeyin suçlusu benim kendime sınırsız ban atıcam herkse son kez güle güle..
tamam herşeyi çözelim kimse banlanmasın.. herşeyin suçlusu benim kendime sınırsız ban atıcam herkse son kez güle güle..
Xilence Kapalı Hesap Necmati' Alıntı: tamam herşeyi çözelim kimse banlanmasın.. herşeyin suçlusu benim kendime sınırsız ban atıcam herkse son kez güle güle.. Genişletmek için tıkla ... Senin İçin Savaşa Bile Gireriz
Necmati' Alıntı: tamam herşeyi çözelim kimse banlanmasın.. herşeyin suçlusu benim kendime sınırsız ban atıcam herkse son kez güle güle.. Genişletmek için tıkla ... Senin İçin Savaşa Bile Gireriz