zaza Üye kıskanacak değilim şuan tüm misafirler bizde yataklarına gönderdim herkesi bende yatağımdan yazıyorum az önce geldik şehir turundun manyaklara rastladık, kova yapıpta esrar çekenlerle görüştük eksik bişey kalmadı
kıskanacak değilim şuan tüm misafirler bizde yataklarına gönderdim herkesi bende yatağımdan yazıyorum az önce geldik şehir turundun manyaklara rastladık, kova yapıpta esrar çekenlerle görüştük eksik bişey kalmadı
Necmati Üye seyrediyodum kaybetselerdk hic uzulmezdim kardes ülke kazancakti. ama kazandilar ülkemizi yine sahlandirdilar
seyrediyodum kaybetselerdk hic uzulmezdim kardes ülke kazancakti. ama kazandilar ülkemizi yine sahlandirdilar
zaza Üye Vay be futbolda da yaşamak isteriz bunu fb hariç her türlü türk takımının kaldrımasından büyük mutluluk duyarım
Vay be futbolda da yaşamak isteriz bunu fb hariç her türlü türk takımının kaldrımasından büyük mutluluk duyarım
minoo Üye Türk takımı olarak her hangi bir takım şampiyon olsaydı yine böyle sevinirdim. Ülkemizi temsilen oradalar. Az önce Fb kupayı kaldırsaydı da sevinirdim.
Türk takımı olarak her hangi bir takım şampiyon olsaydı yine böyle sevinirdim. Ülkemizi temsilen oradalar. Az önce Fb kupayı kaldırsaydı da sevinirdim.