Revengeful Emekli Yönetici Ben bu niang a yemin ediyorum suikast yaparım. Herif macın basından beri kendini yere atiyor
zaza Üye Fenerliler kendl düşünsün ben rezil olmam onlar kadar 2006- 2010 da şampiyon olamayanlar utansın
zaza Üye Allah bir takıma neden mutluluk vermez Haksızlık yapıyor diye Allah bir takımı neden rezil eder Şike yapıyor diye Birçok dolap d,nüyor futbolda aziz mafya ile çalışıyor sürekli bunu topuz transferinde fazlasıyla gösterdi adam diyarbakırlı ama diyarbakırlılar onu sevmiyor neden acaba? Ben söyleyeyim çok haksızlık yapıyor
Allah bir takıma neden mutluluk vermez Haksızlık yapıyor diye Allah bir takımı neden rezil eder Şike yapıyor diye Birçok dolap d,nüyor futbolda aziz mafya ile çalışıyor sürekli bunu topuz transferinde fazlasıyla gösterdi adam diyarbakırlı ama diyarbakırlılar onu sevmiyor neden acaba? Ben söyleyeyim çok haksızlık yapıyor
zaza Üye Yav hepsi mafya ama aziz abartıyor farkında değilsiniz adam tff resmen yönetiyor biz bunları görüyoruz
Yav hepsi mafya ama aziz abartıyor farkında değilsiniz adam tff resmen yönetiyor biz bunları görüyoruz
minoo Üye He biz farkında değiliz de sen mi farkındasın Pardon ama hepsi aynı şeyin laciverti. Kimseyi savunmam bu konuda.
He biz farkında değiliz de sen mi farkındasın Pardon ama hepsi aynı şeyin laciverti. Kimseyi savunmam bu konuda.