Necmati Üye minoo' Alıntı: Geldim Hacım, ne diyo bu Mert ya Hem gelmiyo, hem konuşuyo Genişletmek için tıkla ... aynen haa.. Revengeful' Alıntı: Eee o zaman ? Genişletmek için tıkla ... o zaman buluşmada şunu yap bunu yap deme
minoo' Alıntı: Geldim Hacım, ne diyo bu Mert ya Hem gelmiyo, hem konuşuyo Genişletmek için tıkla ... aynen haa.. Revengeful' Alıntı: Eee o zaman ? Genişletmek için tıkla ... o zaman buluşmada şunu yap bunu yap deme
Revengeful Emekli Yönetici Karışmıyorum ki sana kalsa sen bu adamları kahve icmeye falan götürürsün. Onları su kadarcik taniyorsam Eglenceli yerlere gitmezlerse sıkıntıdan patlarlar. Entel değiliz biz
Karışmıyorum ki sana kalsa sen bu adamları kahve icmeye falan götürürsün. Onları su kadarcik taniyorsam Eglenceli yerlere gitmezlerse sıkıntıdan patlarlar. Entel değiliz biz
greenmile Üye zaza' Alıntı: hoşbulduk nasılsınız beyler Genişletmek için tıkla ... sağol iyiyiz sen nasılsın
_SiyabeNd_ Üye zaza' Alıntı: iyidir baran sen nassın Genişletmek için tıkla ... ALLAH'a Çok Şükür İyiyim ağa başım ağrıyordu ALLAH'a Şükür geçti
zaza' Alıntı: iyidir baran sen nassın Genişletmek için tıkla ... ALLAH'a Çok Şükür İyiyim ağa başım ağrıyordu ALLAH'a Şükür geçti
greenmile Üye Revengeful' Alıntı: Size iyi uykular buluşmada Genişletmek için tıkla ... pınar sıkıcı biri mi
Revengeful Emekli Yönetici Ya degilde.. Onun bir düşünce sistemi var daha çözemedim. Napacagi belli olmuyo. Ben size şimdiden söyleyim ondan fikir falan istemeyin
Ya degilde.. Onun bir düşünce sistemi var daha çözemedim. Napacagi belli olmuyo. Ben size şimdiden söyleyim ondan fikir falan istemeyin
minoo Üye greenmile' Alıntı: pınar sıkıcı biri mi Genişletmek için tıkla ... Pes yani pes pes Hacı ya şunlara anlatsana beni
greenmile' Alıntı: pınar sıkıcı biri mi Genişletmek için tıkla ... Pes yani pes pes Hacı ya şunlara anlatsana beni
minoo Üye Starsley' Alıntı: selam arkdaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abi. Buluşma hakkında konuşuyoruz gel
Starsley' Alıntı: selam arkdaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abi. Buluşma hakkında konuşuyoruz gel
_SiyabeNd_ Üye Starsley' Alıntı: selam arkdaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... A.s Mustafa abi hoşgeldin. ALLAH Çok Şükür İyiyiz Sen Nasılsın
Starsley' Alıntı: selam arkdaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... A.s Mustafa abi hoşgeldin. ALLAH Çok Şükür İyiyiz Sen Nasılsın
greenmile Üye minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... düşünce sistemin varmış sağın solun belli olmazmış ve en önemlisi fikir istemeyin diyor ne anlam çıkarıyosun bundan
minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... düşünce sistemin varmış sağın solun belli olmazmış ve en önemlisi fikir istemeyin diyor ne anlam çıkarıyosun bundan