Bir grup konservatuar öğrencisi, tiyatronun para karşılığında, belirli bir senaryoyla değil; doğaçlama ve karşılık beklemeden oynanması gerektiğini savunuyor. Sahnede değil, sokaklarda. Bunun üzerine de konservatuarı bırakıyorlar. Onların hikayesi. Sonu muhteşem ama..
Bir grup konservatuar öğrencisi, tiyatronun para karşılığında, belirli bir senaryoyla değil; doğaçlama ve karşılık beklemeden oynanması gerektiğini savunuyor. Sahnede değil, sokaklarda. Bunun üzerine de konservatuarı bırakıyorlar. Onların hikayesi. Sonu muhteşem ama..
ben izlemem öyle kolay işlerim var belgeler var gerçi kendimi biraz sıksam tüm günlük işlerimi 1 saat 46 dakika gibi rekorla yapmışlığımda var ama yavaş yavaş azar azar yapıyorum kafamı yormuyorum istesem evime giderim ama evde ne yapacam ofiste ev gibi
Sonunda, sokaklarda tiyatro yapma fikrini ortaya atan çocuk ölüyor.
Bu grup 'Kraliyet Gösterisi'ni ele geçiriyorlar. Gösteriyi durdurup, sahneye çıkıyorlar. Sanatı savunuyor çocuk. O anda da sahnede salıncakta. Sanatı bitirdiniz, her şey ticarete döndü gibisinden konuşma yapıyor salıncakta. Herkes şaşırıyor falan. O sırada başbakan da gösterideymiş. Korumaları falan müdahale ediyor. Çocuk, elinde silah ile nişan alıyor. Sanat, bir silah olabilir ve şimdi silahın sesi duyulmalı diyor. Tam silahı ateşliyor, korumalardan biri de çocuğu vuruyor. Fakat çocuğun elindeki silah gerçek değil. Silahı ateşleyince çiçek çıkıyor ucundan. Korumanın ettiği ateşle, sahnede ölüyor çocuk