Necmati Üye zaza' Alıntı: selamün aleyküm nasılsın necmi ve buket abla Genişletmek için tıkla ... iyi zazazinho sen nasılsın ..
zaza' Alıntı: selamün aleyküm nasılsın necmi ve buket abla Genişletmek için tıkla ... iyi zazazinho sen nasılsın ..
zaza Üye gerçi ben pek iş yapmam ama belli olmuyor yolculukta zor araba kullanırken girmek biraz tehlikeli hele dalarsan maxiye offff çok feci
gerçi ben pek iş yapmam ama belli olmuyor yolculukta zor araba kullanırken girmek biraz tehlikeli hele dalarsan maxiye offff çok feci
Necmati Üye zaza' Alıntı: gerçi ben pek iş yapmam ama belli olmuyor yolculukta zor araba kullanırken girmek biraz tehlikeli hele dalarsan maxiye offff çok feci Genişletmek için tıkla ... FBI Ajanı olmak kolay değil tabi .
zaza' Alıntı: gerçi ben pek iş yapmam ama belli olmuyor yolculukta zor araba kullanırken girmek biraz tehlikeli hele dalarsan maxiye offff çok feci Genişletmek için tıkla ... FBI Ajanı olmak kolay değil tabi .
buketcik Üye zaza' Alıntı: selamün aleyküm nasılsın necmi ve buket abla Genişletmek için tıkla ... teşekkürederi isacım sen nasılsın.
zaza' Alıntı: selamün aleyküm nasılsın necmi ve buket abla Genişletmek için tıkla ... teşekkürederi isacım sen nasılsın.
Necmati Üye Starsley' Alıntı: nasılsınız beyler selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi iyiz sen nasılsın zaza' Alıntı: işine bak hele Genişletmek için tıkla ... beni içeri atmayın ne olur
Starsley' Alıntı: nasılsınız beyler selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi iyiz sen nasılsın zaza' Alıntı: işine bak hele Genişletmek için tıkla ... beni içeri atmayın ne olur
zaza Üye Starsley' Alıntı: nasılsınız beyler selamlar Genişletmek için tıkla ... iyiz abi sen as buketcik' Alıntı: teşekkürederi isacım sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyim şimdilik Necmati' Alıntı: hoşgeldin abi iyiz sen nasılsın beni içeri atmayın ne olur Genişletmek için tıkla ... ne içeri ya ben sana kıyarmıyım
Starsley' Alıntı: nasılsınız beyler selamlar Genişletmek için tıkla ... iyiz abi sen as buketcik' Alıntı: teşekkürederi isacım sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyim şimdilik Necmati' Alıntı: hoşgeldin abi iyiz sen nasılsın beni içeri atmayın ne olur Genişletmek için tıkla ... ne içeri ya ben sana kıyarmıyım
zaza Üye Necmati' Alıntı: ne olur yapmaaa lan başka anlamlar çıkar bu laftan Genişletmek için tıkla ... tövbe tövbe
Necmati' Alıntı: ne olur yapmaaa lan başka anlamlar çıkar bu laftan Genişletmek için tıkla ... tövbe tövbe
Reşwan Emekli Yönetici bende iyidir ne olsun biraz gezinip çıkayım sizleri görmek güzel --------------- Ekleme --------------- ooo buket'de burdaymış sen nasılsın buketcim
bende iyidir ne olsun biraz gezinip çıkayım sizleri görmek güzel --------------- Ekleme --------------- ooo buket'de burdaymış sen nasılsın buketcim