Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Tüm mesajlara baktım. 2 ay da 8000 den fazla mesaj atmisim Genişletmek için tıkla ... bişey derdim ama anladın sen
Revengeful' Alıntı: Tüm mesajlara baktım. 2 ay da 8000 den fazla mesaj atmisim Genişletmek için tıkla ... bişey derdim ama anladın sen
Necmati Üye greenmile' Alıntı: 21.784 mesaj,1933 konu,aldığı teşekkür 3.296 gözüne dizine dursun kardeşim Genişletmek için tıkla ... olsun yabancını olmasında
greenmile' Alıntı: 21.784 mesaj,1933 konu,aldığı teşekkür 3.296 gözüne dizine dursun kardeşim Genişletmek için tıkla ... olsun yabancını olmasında
Necmati Üye arslansem' Alıntı: Udinese maçı alamaz dedim dakika 61 7-0 önde Udinese utanıyorum kendimden Genişletmek için tıkla ... ohaaaaaa
arslansem' Alıntı: Udinese maçı alamaz dedim dakika 61 7-0 önde Udinese utanıyorum kendimden Genişletmek için tıkla ... ohaaaaaa
arslansem Üye Yok böyle birşey ya oranı da 2,50 falandı 6.kat Mert bana mıydı o soru --------------- Ekleme --------------- Yok böyle birşey ya oranı da 2,50 falandı 6.kat Mert bana mıydı o soru
Yok böyle birşey ya oranı da 2,50 falandı 6.kat Mert bana mıydı o soru --------------- Ekleme --------------- Yok böyle birşey ya oranı da 2,50 falandı 6.kat Mert bana mıydı o soru
Revengeful Emekli Yönetici Ya beyler ya bana yanlışlıkla yetki verildi ya da rütbenin bir özelliği var
Revengeful Emekli Yönetici Kimin hangi profile baktığını, hangi karsilikli konuşmalara baktığını görebiliyorum. Yani aktiflik kısmındaki görünmez yerler açığa çıktı
Kimin hangi profile baktığını, hangi karsilikli konuşmalara baktığını görebiliyorum. Yani aktiflik kısmındaki görünmez yerler açığa çıktı