greenmile Üye bugrayener' Alıntı: afiyet olsun ozaman Genişletmek için tıkla ... geç otur şöyle bi soluklan
buketcik Üye greenmile' Alıntı: adrenalin fışkırıyooo... Genişletmek için tıkla ... byn ..lara saygıı .şişşşt çok ayıp.
greenmile' Alıntı: adrenalin fışkırıyooo... Genişletmek için tıkla ... byn ..lara saygıı .şişşşt çok ayıp.
minoo Üye bugrayener' Alıntı: byn ..lara saygıı .şişşşt çok ayıp. Genişletmek için tıkla ... sana bir şey diyeyim mi arkadaşım ben senin erkek mi kız mı olduğunu hala anlayamadım biliyor musun
bugrayener' Alıntı: byn ..lara saygıı .şişşşt çok ayıp. Genişletmek için tıkla ... sana bir şey diyeyim mi arkadaşım ben senin erkek mi kız mı olduğunu hala anlayamadım biliyor musun
greenmile Üye bugrayener' Alıntı: byn ..lara saygıı .şişşşt çok ayıp. Genişletmek için tıkla ... şakamısın dostum sen saygısızlıkla ne alakası var söylediğim şeyin?
bugrayener' Alıntı: byn ..lara saygıı .şişşşt çok ayıp. Genişletmek için tıkla ... şakamısın dostum sen saygısızlıkla ne alakası var söylediğim şeyin?
minoo Üye greenmile' Alıntı: şakamısın dostum sen saygısızlıkla ne alakası var söylediğim şeyin? Genişletmek için tıkla ... bir şey diyeyim mi ya biz (hepimizden bahsediyorum) birbirimize çok alıştık ya da yeni arkadaşlar çok alıngan
greenmile' Alıntı: şakamısın dostum sen saygısızlıkla ne alakası var söylediğim şeyin? Genişletmek için tıkla ... bir şey diyeyim mi ya biz (hepimizden bahsediyorum) birbirimize çok alıştık ya da yeni arkadaşlar çok alıngan
greenmile Üye bende yaşını merak etmiyor değilim,askerliğin ne kadar süre olduğunu biliyordun diye biliyorum:S --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: bir şey diyeyim mi ya biz (hepimizden bahsediyorum) birbirimize çok alıştık ya da yeni arkadaşlar çok alıngan Genişletmek için tıkla ... burda alıngan ben mi oluyorum?
bende yaşını merak etmiyor değilim,askerliğin ne kadar süre olduğunu biliyordun diye biliyorum:S --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: bir şey diyeyim mi ya biz (hepimizden bahsediyorum) birbirimize çok alıştık ya da yeni arkadaşlar çok alıngan Genişletmek için tıkla ... burda alıngan ben mi oluyorum?
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: sana bir şey diyeyim mi arkadaşım ben senin erkek mi kız mı olduğunu hala anlayamadım biliyor musun Genişletmek için tıkla ... Bende
minoo' Alıntı: sana bir şey diyeyim mi arkadaşım ben senin erkek mi kız mı olduğunu hala anlayamadım biliyor musun Genişletmek için tıkla ... Bende
minoo Üye greenmile' Alıntı: bende yaşını merak etmiyor değilim,askerliğin ne kadar süre olduğunu biliyordun diye biliyorum:S --------------- Ekleme --------------- burda alıngan ben mi oluyorum? Genişletmek için tıkla ... sen yeni arkadaş mısın Murat?
greenmile' Alıntı: bende yaşını merak etmiyor değilim,askerliğin ne kadar süre olduğunu biliyordun diye biliyorum:S --------------- Ekleme --------------- burda alıngan ben mi oluyorum? Genişletmek için tıkla ... sen yeni arkadaş mısın Murat?
greenmile Üye minoo' Alıntı: sen yeni arkadaş mısın Murat? Genişletmek için tıkla ... değilim elbette de o arkadaş alıganlık göstermedi alakaya maydonoz olmayan birşey yazdı benim mesajı alınca öyle zannettim de
minoo' Alıntı: sen yeni arkadaş mısın Murat? Genişletmek için tıkla ... değilim elbette de o arkadaş alıganlık göstermedi alakaya maydonoz olmayan birşey yazdı benim mesajı alınca öyle zannettim de
buketcik Üye minoo' Alıntı: sana bir şey diyeyim mi arkadaşım ben senin erkek mi kız mı olduğunu hala anlayamadım biliyor musun Genişletmek için tıkla ... valla bende kimsenin bayan mı erkek mi olduğunu anlamadım --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: O benim için yeni arkadas listeme daha yeni ekledim Genişletmek için tıkla ... evet sevgili arkadaşım
minoo' Alıntı: sana bir şey diyeyim mi arkadaşım ben senin erkek mi kız mı olduğunu hala anlayamadım biliyor musun Genişletmek için tıkla ... valla bende kimsenin bayan mı erkek mi olduğunu anlamadım --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: O benim için yeni arkadas listeme daha yeni ekledim Genişletmek için tıkla ... evet sevgili arkadaşım
minoo Üye bugrayener' Alıntı: valla bende kimsenin bayan mı erkek mi olduğunu anlamadım --------------- Ekleme --------------- evet sevgili arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Bak şimdi ben minoo bayanım.ismim de Pınar şu metalci çocuk Revengeful erkek,adı da Mert. Greenmile arkadaşımız da erkek,adı da Murat ama ciddi anlamda merak ediyoruz senin kimliğinin rengini
bugrayener' Alıntı: valla bende kimsenin bayan mı erkek mi olduğunu anlamadım --------------- Ekleme --------------- evet sevgili arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Bak şimdi ben minoo bayanım.ismim de Pınar şu metalci çocuk Revengeful erkek,adı da Mert. Greenmile arkadaşımız da erkek,adı da Murat ama ciddi anlamda merak ediyoruz senin kimliğinin rengini