buketcik Üye bende düşünüyorum ben naptım yahu diye. mert ,tamam o bağırır kızar yazar çizer alıştım. ama mino ya ne oldu diye düşünürken bu açıklama iyi oldu. --------------- Ekleme ---------------
bende düşünüyorum ben naptım yahu diye. mert ,tamam o bağırır kızar yazar çizer alıştım. ama mino ya ne oldu diye düşünürken bu açıklama iyi oldu. --------------- Ekleme ---------------
buketcik Üye Revengeful' Alıntı: Neden yahu psikopat miyim ben Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Revengeful' Alıntı: Neden yahu psikopat miyim ben Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
buketcik Üye minoo' Alıntı: Mert, etiketlenmişsin sen Genişletmek için tıkla ... evet yeni bir üye olarak bana bunu düşündürdü ise eskileri düşünemiyorum. adamlar mert i görünce kaçacak yer arıyorlardır
minoo' Alıntı: Mert, etiketlenmişsin sen Genişletmek için tıkla ... evet yeni bir üye olarak bana bunu düşündürdü ise eskileri düşünemiyorum. adamlar mert i görünce kaçacak yer arıyorlardır
Revengeful Emekli Yönetici Gerektiği yerlerde ciddi olmak gerekiyor. Suanda da pek espiri anlayışım yok açıkcası.
minoo Üye bugrayener' Alıntı: evet yeni bir üye olarak bana bunu düşündürdü ise eskileri düşünemiyorum. adamlar mert i görünce kaçacak yer arıyorlardır Genişletmek için tıkla ... işte sen yeni üye olduğu için tanımıyorsun şu an bulaşmayalım ona.sinirli çünkü
bugrayener' Alıntı: evet yeni bir üye olarak bana bunu düşündürdü ise eskileri düşünemiyorum. adamlar mert i görünce kaçacak yer arıyorlardır Genişletmek için tıkla ... işte sen yeni üye olduğu için tanımıyorsun şu an bulaşmayalım ona.sinirli çünkü
buketcik Üye Revengeful' Alıntı: Gerektiği yerlerde ciddi olmak gerekiyor. Suanda da pek espiri anlayışım yok açıkcası. Genişletmek için tıkla ... özürdilerim hadi affet sen centilmen bir erkeksin benim arkadaşımsın --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: işte sen yeni üye olduğu için tanımıyorsun şu an bulaşmayalım ona.sinirli çünkü Genişletmek için tıkla ... sanırım haklısın
Revengeful' Alıntı: Gerektiği yerlerde ciddi olmak gerekiyor. Suanda da pek espiri anlayışım yok açıkcası. Genişletmek için tıkla ... özürdilerim hadi affet sen centilmen bir erkeksin benim arkadaşımsın --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: işte sen yeni üye olduğu için tanımıyorsun şu an bulaşmayalım ona.sinirli çünkü Genişletmek için tıkla ... sanırım haklısın
buketcik Üye Revengeful' Alıntı: Neyi affedicem ki birsey yapmadın Genişletmek için tıkla ... olsun sen yinede affet ben ladım kendimi
Revengeful' Alıntı: Neyi affedicem ki birsey yapmadın Genişletmek için tıkla ... olsun sen yinede affet ben ladım kendimi