buketcik Üye greenmile' Alıntı: hazır yakalamışken sorayım bu zamanda antalyada rus bolluğu yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla ... varr olmaz mı..sakın daha fazla sormayın aman diyimm.
greenmile' Alıntı: hazır yakalamışken sorayım bu zamanda antalyada rus bolluğu yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla ... varr olmaz mı..sakın daha fazla sormayın aman diyimm.
buketcik Üye greenmile' Alıntı: daha fazla ne sorabilirim ki zaten Genişletmek için tıkla ... saka yaaa.rus diyince başka şeyler geliyor aklıma ondan dedim..çalıştığım yer hep yabancı dolu.tam mevsimi olmazmı russ
greenmile' Alıntı: daha fazla ne sorabilirim ki zaten Genişletmek için tıkla ... saka yaaa.rus diyince başka şeyler geliyor aklıma ondan dedim..çalıştığım yer hep yabancı dolu.tam mevsimi olmazmı russ
buketcik Üye HeiLmasTer®' Alıntı: Antalya'ya gidiyim yazın o zaman Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdayım
HeiLmasTer®' Alıntı: Antalya'ya gidiyim yazın o zaman Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdayım
greenmile Üye bugrayener' Alıntı: saka yaaa.rus diyince başka şeyler geliyor aklıma ondan dedim..çalıştığım yer hep yabancı dolu.tam mevsimi olmazmı russ Genişletmek için tıkla ... o başka şey harici rusları soran da mı oluyor
bugrayener' Alıntı: saka yaaa.rus diyince başka şeyler geliyor aklıma ondan dedim..çalıştığım yer hep yabancı dolu.tam mevsimi olmazmı russ Genişletmek için tıkla ... o başka şey harici rusları soran da mı oluyor
buketcik Üye greenmile' Alıntı: daha fazla ne sorabilirim ki zaten Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ben burdayım arkadaşlar gelmek isteyen varsa atlasın gelsin.Rus misafirlerimiz var.
greenmile' Alıntı: daha fazla ne sorabilirim ki zaten Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ben burdayım arkadaşlar gelmek isteyen varsa atlasın gelsin.Rus misafirlerimiz var.
HeiLmasTer® Üye Disco severim... Marmaris diskolarını severim ben --------------- Ekleme --------------- ses 1,2,3
buketcik Üye greenmile' Alıntı: sanal reklam gördüm de ayak üstü reklam yeni görüyorum Genişletmek için tıkla ... haklısın abes oldu biraz ama rusdan açılınca napıyım. --------------- Ekleme --------------- HeiLmasTer®' Alıntı: Disco severim... Marmaris diskolarını severim ben --------------- Ekleme --------------- ses 1,2,3 Genişletmek için tıkla ... marmariste eminim güzeldir.hiç gitmedim.
greenmile' Alıntı: sanal reklam gördüm de ayak üstü reklam yeni görüyorum Genişletmek için tıkla ... haklısın abes oldu biraz ama rusdan açılınca napıyım. --------------- Ekleme --------------- HeiLmasTer®' Alıntı: Disco severim... Marmaris diskolarını severim ben --------------- Ekleme --------------- ses 1,2,3 Genişletmek için tıkla ... marmariste eminim güzeldir.hiç gitmedim.
buketcik Üye HeiLmasTer®' Alıntı: gelirsen yazın görüşelim Genişletmek için tıkla ... yazın hayatta gelemem.burayı işletiyoruz.ancak kışın olur ozamanda kapalı olur. hayal oldu.yinede sağol
HeiLmasTer®' Alıntı: gelirsen yazın görüşelim Genişletmek için tıkla ... yazın hayatta gelemem.burayı işletiyoruz.ancak kışın olur ozamanda kapalı olur. hayal oldu.yinede sağol
buketcik Üye HeiLmasTer®' Alıntı: Belki ben gelirim Genişletmek için tıkla ... gel.yazın güzel olur buralar.beklerim.
HeiLmasTer®' Alıntı: Belki ben gelirim Genişletmek için tıkla ... gel.yazın güzel olur buralar.beklerim.
Kobra_FighterTR Üye HeiLmasTer®' Alıntı: düşünüyoruz bakıcaz artık Genişletmek için tıkla ... Heil avatarındaki adam hayko gibi duruyo
HeiLmasTer®' Alıntı: düşünüyoruz bakıcaz artık Genişletmek için tıkla ... Heil avatarındaki adam hayko gibi duruyo
buketcik Üye HeiLmasTer®' Alıntı: Ben daha yakışılıyım falan dermişim İyi çocuk'ta fazla abartılıyor maalesef Genişletmek için tıkla ... yok yok yakışıklısın.ben anlarım.buarada özel msj var oku yahuuu
HeiLmasTer®' Alıntı: Ben daha yakışılıyım falan dermişim İyi çocuk'ta fazla abartılıyor maalesef Genişletmek için tıkla ... yok yok yakışıklısın.ben anlarım.buarada özel msj var oku yahuuu