minoo Üye Ben de pek !laç kullanma taraftarı değilim.en iyisi zaten mecbur kalmadıkça bir baş ağrısı için ne bileyim bir grip için kullanmayın derim ben.
Ben de pek !laç kullanma taraftarı değilim.en iyisi zaten mecbur kalmadıkça bir baş ağrısı için ne bileyim bir grip için kullanmayın derim ben.
greenmile Üye minoo' Alıntı: Sağlık Bakanlığı,grip ve soğuk algınlığı için antibiyotik kullanılmasını önermiyor.Reklamlarda gördün mü? Genişletmek için tıkla ... hmm...görmedim ama zaten kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler uyarın içn
minoo' Alıntı: Sağlık Bakanlığı,grip ve soğuk algınlığı için antibiyotik kullanılmasını önermiyor.Reklamlarda gördün mü? Genişletmek için tıkla ... hmm...görmedim ama zaten kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler uyarın içn
minoo Üye greenmile' Alıntı: hmm...görmedim ama zaten kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler uyarın içn Genişletmek için tıkla ... Rica ederim arkadaşım
greenmile' Alıntı: hmm...görmedim ama zaten kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler uyarın içn Genişletmek için tıkla ... Rica ederim arkadaşım
DiaBLoS Admin A.selam Pınarcım ... Selam vermiştik ama .. NEYSE ...! Hadi herkese iyi akşamlar . Ben çıkıyorum . 3 dakika geciktim Kolay gelsin .
A.selam Pınarcım ... Selam vermiştik ama .. NEYSE ...! Hadi herkese iyi akşamlar . Ben çıkıyorum . 3 dakika geciktim Kolay gelsin .
greenmile Üye DiaBLoS™;3189312' Alıntı: A.selam Pınarcım ... Selam vermiştik ama .. NEYSE ...! Hadi herkese iyi akşamlar . Ben çıkıyorum . 3 dakika geciktim Kolay gelsin . Genişletmek için tıkla ... valla görmedim nerde verdin ali? aleykum selam selamını almam mı hiç senin yahu
DiaBLoS™;3189312' Alıntı: A.selam Pınarcım ... Selam vermiştik ama .. NEYSE ...! Hadi herkese iyi akşamlar . Ben çıkıyorum . 3 dakika geciktim Kolay gelsin . Genişletmek için tıkla ... valla görmedim nerde verdin ali? aleykum selam selamını almam mı hiç senin yahu
minoo Üye DiaBLoS' Alıntı: A.selam Pınarcım ... Selam vermiştik ama .. NEYSE ...! Hadi herkese iyi akşamlar . Ben çıkıyorum . 3 dakika geciktim Kolay gelsin . Genişletmek için tıkla ... Görmedim Ali görüşmek üzere.
DiaBLoS' Alıntı: A.selam Pınarcım ... Selam vermiştik ama .. NEYSE ...! Hadi herkese iyi akşamlar . Ben çıkıyorum . 3 dakika geciktim Kolay gelsin . Genişletmek için tıkla ... Görmedim Ali görüşmek üzere.
minoo Üye greenmile' Alıntı: afiyet olsun arkadaşım da bize yok muydu Genişletmek için tıkla ... olmaz mı
greenmile Üye Samsun55''' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: olmaz mı Genişletmek için tıkla ... istemeden getirmen lazımdı ama
Samsun55''' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: olmaz mı Genişletmek için tıkla ... istemeden getirmen lazımdı ama
greenmile Üye çay ısmarlamak sorun değil ama sen dedin ik çay içiyorum diye tamam ya istemiyorum çayını falan