heh işte antibiyotik bağımlılık başlıyor bir yerde.gerçekten antibiyotik kullanman gereken bir yerde de düşük doz etkisiz kalmaya başlıyor
kötü bir şey yani bu.
heh işte antibiyotik bağımlılık başlıyor bir yerde.gerçekten antibiyotik kullanman gereken bir yerde de düşük doz etkisiz kalmaya başlıyor kötü bir şey yani bu.
psikolojik çünkü psikolog söyledi dediki benim bir hastam vardı antibiyotik kullanmadan rahat etmiyordu bağımlılık payı var ama genelde psikolojik çünkü insanlar kullanmazsa daha çabuk iyileşemeyeceği kanısına varıyorlar
Cicim antibiyotik kullanmak psikolojik değil demedim ben.o doğru.sadece antibiyotik de değil !laç kullanmak psikolojik bence.çoğu insan -mesela kardeşim- !laç içmeden başı ağrımasa da ağrıdığını hisseder.öhö dese !laç içer.ama antibiyotik bağımlılık yapıyor.gerçekten ciddi şekilde antibiyotik kullanmak gerektiğinde,daha önceden sık kullandığın için bağışıklık yapar ve artık düşük doz etkili olmamaya başlar.
tamam öyle olsun ben doğru dürüst ilaç kullanmadım en ciddi yani ALLAHtan gelen en ciddi hastalığım 2 gün boyunca soğuk algınlığı bunun için bile yataktan kalkamayacak halde olsamda asla kullanmam ve kullanmaktanda nefret ederim ALLAHa çok şükür 2 yılda bir ya hastalanıyorum ya hastalanmıyorum yaralanmalar dışında