Revengeful Emekli Yönetici Tamam empati yapıyorum Haklısın Kardesin ismini kendimi değiştirdi sen mi söyledin
HeiLmasTer® Üye Revengeful' Alıntı: Offf ya... Sen askere gidince kurtulamayacagiz demek.. Genişletmek için tıkla ... Ayıp ayıp
Revengeful' Alıntı: Offf ya... Sen askere gidince kurtulamayacagiz demek.. Genişletmek için tıkla ... Ayıp ayıp
zaza Üye Benim askere gitmem için savaşın çıkması lazım savaş yoksa bende yokum ben bütün gün kös kös oturamam aksiyon lazım urfada da yok o kadar sıkılıyom şimdi diyarbakırda olmak varmış keşke eskisi gibi yine orada olsaydım
Benim askere gitmem için savaşın çıkması lazım savaş yoksa bende yokum ben bütün gün kös kös oturamam aksiyon lazım urfada da yok o kadar sıkılıyom şimdi diyarbakırda olmak varmış keşke eskisi gibi yine orada olsaydım
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: İlkkez gelmedik arkadaslar var o yüzden uzuldum Genişletmek için tıkla ... işin düşerse birdaha haber veririsn
Revengeful' Alıntı: İlkkez gelmedik arkadaslar var o yüzden uzuldum Genişletmek için tıkla ... işin düşerse birdaha haber veririsn