Revengeful Emekli Yönetici Hakan da bana diyor ; ben senin yonetici olmanı istemiyorum. Sen olursan bizim canımızı okursun.
Necmati Üye minoo' Alıntı: Keser miyim yaav halktan biriym ben Genişletmek için tıkla ... demin o lafı şakasına dedim ciddiyemi aldın sen
minoo' Alıntı: Keser miyim yaav halktan biriym ben Genişletmek için tıkla ... demin o lafı şakasına dedim ciddiyemi aldın sen
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Anlamasa suan lafı yedirtmisti Necmi Genişletmek için tıkla ... altta kalırmı Necmi
Revengeful' Alıntı: Anlamasa suan lafı yedirtmisti Necmi Genişletmek için tıkla ... altta kalırmı Necmi
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: kıza karşılık mi verecen yoksa Genişletmek için tıkla ... olum kan temizler bu işi gelme buraya yaktım seni minoo' Alıntı: seviyorum sizi pislikler Genişletmek için tıkla ...
Revengeful' Alıntı: kıza karşılık mi verecen yoksa Genişletmek için tıkla ... olum kan temizler bu işi gelme buraya yaktım seni minoo' Alıntı: seviyorum sizi pislikler Genişletmek için tıkla ...