zaza Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız o söylediği şarkıyı iyi dinle çok severim dinlediğim tek sazlı şarkı bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız o söylediği şarkıyı iyi dinle çok severim dinlediğim tek sazlı şarkı bu
.eRCaN. Üye zaza' Alıntı: ercan ben sana ne diyim ben insan sevmim diyim saaa Genişletmek için tıkla ... Yav hele bırak bu işleri loo.. Ben yemeğe gidiyem hayde görüşürük
zaza' Alıntı: ercan ben sana ne diyim ben insan sevmim diyim saaa Genişletmek için tıkla ... Yav hele bırak bu işleri loo.. Ben yemeğe gidiyem hayde görüşürük
Revengeful Emekli Yönetici --------------- Ekleme --------------- Annem bira içerken yakaladı beni iyiki sigara içerken görmemiş Not: ayda en fazla 1 tane icerim o kadar. Bağımlı değilim
--------------- Ekleme --------------- Annem bira içerken yakaladı beni iyiki sigara içerken görmemiş Not: ayda en fazla 1 tane icerim o kadar. Bağımlı değilim
.eRCaN. Üye Vize notları süper final de iyi geçti sayılır.. Gıcık hoca var bir tane.Hiç bir şeyi beğenmiyor.Artist yani
Vize notları süper final de iyi geçti sayılır.. Gıcık hoca var bir tane.Hiç bir şeyi beğenmiyor.Artist yani