senin okul kaç yıl? Ayrıca daha 1.sınıfsın en kolayı
2 yıl ama siz bana güldünüz değil mi yeni yıla girer girmez finallerimiz başladı diye
az daha bekle burada hummalı bir çalışma var ne zaman gelip gideceğim belli olmaz ama yarın fulltime boştayım
2 yıl ama siz bana güldünüz değil mi yeni yıla girer girmez finallerimiz başladı diye
yooo ben gülmemişimdir,vizeden sonra final ne kadar çabuk gelirse öğrenci için o kadar iyi büte kalma ihtimalin var mı senin
yooo ben gülmemişimdir,vizeden sonra final ne kadar çabuk gelirse öğrenci için o kadar iyi büte kalma ihtimalin var mı senin
tabii ki yok
iyi bakalım sorması ayıp kaç para verdin sen okan üniversitesine
o kadar para verilir mi yahu yazıktır
yok canım 5 peşin,5 taksit
yok canım 5 peşin,5 taksit
iyi bende 10 bin peşin daire snn den al dicektim peşin verdiysen
ev parasına okul diyorsun
berkay zenginlik böyle birşey işte
bak ya zengin değiliz ama biz
bak ya zengin değiliz ama biz
zengin değiliz ama özel okullarda okuyoruz hesabı allah bilir liseyi de kolejde okumuşsundur
Ya abartma gayet düz lise mezunuyum devlet
ama ben şehir dışına gitsem yine aynı para harcanırdı böyle en azından evimde kalıyorum.bayan olduğumdan dolayı şehir dışına çıkmamı pek onaylamadı aile büyüklerim okul da yakın eve.o yüzden özeldeyim
Ya abartma gayet düz lise mezunuyum devlet
ama ben şehir dışına gitsem yine aynı para harcanırdı böyle en azından evimde kalıyorum.bayan olduğumdan dolayı şehir dışına çıkmamı pek onaylamadı aile büyüklerim okul da yakın eve.o yüzden özeldeyim
aslında dediğin doğru ayrı şehirde daha çok masraf oluyor kendimden biliyorum.Neyseki 3.yılımda ablamın yanına geldim de kurtuldum pekçok dertten