Gönüldaşların Mekanı..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet Enes normale döndük..

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet Nadirim Mehmet e çok üzüldüm aklım O' nda şuan,bir yandan da evet tartışma geçmiş. Gündüz laptoplayken takip ettim o arkadaş ilgi bekliyormuş konu açmış, üslubu da kaba vs. Hadi geldi buraya selam verdi dışlamayız elbette fakat kendini belli etmş hemen.

Ah Enes ah , adamın tarzı niyeti belli. Dünkü elemanlara ne diye kendini ifade ediyorsun, bırak biz gülüyoruz bu işlere, he de geç be kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

Hocam geriden geliyorum ki Allah' dan tenha, yoksa hç yetişemem.

Enes neyse kafan rahat ya sorun yok

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet eleman biraz sorunluydu aramıza aldıkki belki bizimle kaynaşır olumsuz tavırları bırakır diye ama fazla sürmedi neyse olan oldu herkes cezasını aldı..Enesle de barıştık..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abi iftira atınca öylece kaldım ... Bi baktım senaryo yazmış adam ... Sen kimsin de senin üstünden bu forumda ün yapacağım be adam ... Bir de yemin ediyor bilse ki yalan yere yemin etmek ne kadar günah ... Aklıma geldikçe sinir oluyorum

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyse Enes geçti artık..olur böyle şeyler..Güvende biliyor hemen hemen hergün benim başıma da geliyor..

Samsunspor

Emekli Yönetici
Enes zaten küsmez abilerine. Neyse gergnlik bitmş,biz de sevinelim.

Arkadaşlar geç cvplıyorum kusura bakmayn, Ali ve Nadide ye de Selamlar.

Ali tek maça kalmışsın .

'Davut

Üye
Ya boşverin şu iftiracıyı

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Neyse arkadaşlar ... Profilimdeki küfürler duruyor onları ayrı şikayet ettim küfürün cezası 1 hafta değil diye biliyorum neyse nasılsınız

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyiyiz Enes Allah'a şükür sakiniz şu an.. ama beni bir rahat bırakmıyorlar özelden,profilden yağmur gibi mesaj geliyor bir türlü buraya gelemiyorum..

Samsunspor

Emekli Yönetici
neyse Enes geçti artık..olur böyle şeyler..Güvende biliyor hemen hemen hergün benim başıma da geliyor..

Bilmem mi

Enes sen geniş bir zamanda gez Nadir Ağabeyinin konularını , ne çeşitler var Ağabeyin sabır taşı resmen..

Bu arada yalan yemine kadar ilerleyen adamla muhattap olman üzüyo bizi. Yemine gelene kadar iftira var başta, kul hakkı var. Sen onu cevapladıkça o haz alır,amaca ulaşır. Napacan o fırsatı vermeyecen yuvarlanacan

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu bir de yalana bak ben ona bunları msn üzerinden söylemişim 1 saat yalvardı msn adresimi almak için vermedim diye küfür etti sonra da benim ona bunları msn üzerinden söylediğimi iddia etti bak bak bak iftiracı çaylakmis demekki

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yuvarlan..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ya Güven inanır mısın yaklaşık 1 saattir özel ve profil mesajlarıyla uğraşıyom..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aleyküm selam Nadide..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Selamlar abla hoş geldin , nasılsın

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadide nasıl gidiyor?