Gönüldaşların Mekanı..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işe gitmem gerek çıkıyorum ben görüşürüz..

minoo

Üye
annem şimdi uyanıp çığlık atar yine senin dersin var ve sabahladın mı diye

minoo

Üye
iyi de ben seni gündüz de görüyorum, akşam da görüyorum, gece zaten varsın ne zaman uyuyorsun
yok gündüz okulda oluyorum ben..bugün boş günüm olduğu için sabahtan beri buralardayım
akşama doğru eve geldiğimde açıyorum yatana kadar
işte 2-3 gibi yatıyorum 7-8 gibi de uyanıyorum

hem boşuna bana Vampirella demiyorlar

her ne kadar yapı meselesi olsa da en az 8 saat ve daha önemlisi bu uyku saatinin geceye denk gelmesine dikkat etmelisin, etmeliyim, etmeliyiz... tabi bu sadece tavsiye

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş misali benim de ciddi bir uyku problemim var malesef

bu arada gerçekten bayağı konuştuk. Saat kaçta nerede, hangi konuda başladığımızı bile hatırlamıyorum

minoo

Üye
gececilerde başladık saat 12 gibi tam 7 saattir dır dır dır
hadi benim çenem düşük de kendim gibi birilerini görmek ne güzel
peki sen ne zaman uyuyorsun?

gececilerde başladık saat 12 gibi tam 7 saattir dır dır dır
hadi benim çenem düşük de kendim gibi birilerini görmek ne güzel
peki sen ne zaman uyuyorsun?

öncelikle düşük çeneli yaptığın için sağol eksik olma

benim belli olmuyor pek uyku saatlerime. İşim yoksa 7/24 de uyuyabilirim ya da o gün yine işim yoksa uyku saatim günün herhangi bir saatine denk gelebilir.

Zaman gelir bir ay boyunca neredeyse hergün 3-4 saat uykuyla dururum ama bakarsın ertesi ay bir gün diğerini tutmuyor ama sonraki ay yine bakmışsın ki bu kez de tavuk gibi erkenden yatıp (akşam 9 gibi) sabah 5-6 da ayaktayım.

Belli bir uyku saatim yok yani. Örneğin bugün yoğunum mesela ve 1-2 saate kadar çıkacağım

minoo

Üye
ben de 8de çıkacağım
ayrıca çenesi düşük derken hakaret anlamında demedim yanlış anlama
bu arada annem uyandı..ben de yeni uyanmış numarası yaptım

ben de 8de çıkacağım
ayrıca çenesi düşük derken hakaret anlamında demedim yanlış anlama
bu arada annem uyandı..ben de yeni uyanmış numarası yaptım

o zaman sana günaydın

sen hazırlanmana bak ben de yavaş yavaş hazırlanayım.

Gece keyifliydi hoş sohbetin için teşekkür ederim. Tanıştığıma tekrar çok memnun oldum.

Şimdi bu güzel ve sohbetli gecenin ceremesini çekme zamanı bizi uzuuuun ve uykusuz bir gün bekliyor sana başarılar dilerim derslerinde ve uykusuz yolda vs dikkatli ol kafa fazlasıyla dalgın ve refleksler de fazlasıyla kötü durumda biliyorsun. Kendine dikkat et görüşmek üzere

minoo

Üye
ovv teşekkür ederim bilmukabele efendim ben de çok memnun oldum ve ben de teşekkür ediyorum fakat beni bu gece buralarda göremezsiniz çünkü bugünden uykusuzum ve yarın da 6da uyanmak,08.00-17.00 saateri arasında derse girmek durumundayım
bana dua edin bugün matematikten en yüksek notu almayı umuyorum..yaptım olacak
ayrıca tavsiyelerin için çok teşekkürler.ama tek gitmiyorum hayranlarım bırakıyor beni okula şaka bir yana cidden arkadaşlarla gidiyorum
iyi günler sana da arkadaşım sen de dikkatli ol,kahve iç
Aman Allah'ım neler oluyor bana? Ne kadar uzun yazdım ben bu gece

bugün olacak yoğunluğumdan sonra benim de ne zaman tekrar gelebileceğim muallak

offf bugün bir de snavın mı vardı şimdi kendimi daha da suçlu hissettim inan

umarım başarılı geçer, dualarım seninle

ve evet gerçekten bu gece sen de hem çok hem de uzun yazılar yazdın

cevap yazma artık mail gelirse merak eder tekrar bakarım ve görüyorsun laf lafı açıyor ayrıca bir daha dersin, sınavın yokken sabahlayalım bu şekilde sana yararım değil zararım olur

ya da son cümleni yaz veda et mailden bakarım girmem tekrar kendine iyi bak iyi dersler

minoo

Üye

yok canım vize zamanı gece buralarda olmuyorum..bugün sonuç açıklanır diye tahmin ediyorum matematiğin kısa yazayım ben de meşgul etmeyelim birbirimizi
her ne yapıyorsan kolay gelsin sana..ayrıca suçlu hissetme sınav yok

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben okula gider. İlk ders sınav var

batuone

Üye
Vah vah bende okuldayım şincük
4.ders felsefe sınavı var

minoo

Üye
sınavda başarılar size beyler..