minoo Üye acıktım ya --------------- Ekleme --------------- http://www.maxicep.com/mizah-eglenc...nsanin-aklinin-yuzune-gecmesi-d-d-426229.html
acıktım ya --------------- Ekleme --------------- http://www.maxicep.com/mizah-eglenc...nsanin-aklinin-yuzune-gecmesi-d-d-426229.html
Praetor Emekli Yönetici Arkadaşlar "benim gittiğim" Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçenin attığı ortalama fark "7" Bu akşam da gidiyorum bakalım ne olacak Bu arada sadece bu maça gitmiştim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar "benim gittiğim" Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçenin attığı ortalama fark "7" Bu akşam da gidiyorum bakalım ne olacak Bu arada sadece bu maça gitmiştim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
greenmile Üye Praetor' Alıntı: Arkadaşlar "benim gittiğim" Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçenin attığı ortalama fark "7" Bu akşam da gidiyorum bakalım ne olacak Bu arada sadece bu maça gitmiştim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... stad mezarlık gibi ya ruh yok 7 atılacak bi ortam yok 2-0 yenelim yeter,hakem bi an için alex i atacak diye korktum
Praetor' Alıntı: Arkadaşlar "benim gittiğim" Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçenin attığı ortalama fark "7" Bu akşam da gidiyorum bakalım ne olacak Bu arada sadece bu maça gitmiştim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... stad mezarlık gibi ya ruh yok 7 atılacak bi ortam yok 2-0 yenelim yeter,hakem bi an için alex i atacak diye korktum
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Arkadaşlar "benim gittiğim" Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçenin attığı ortalama fark "7" Bu akşam da gidiyorum bakalım ne olacak Bu arada sadece bu maça gitmiştim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... madem öyle her maça git..
Praetor' Alıntı: Arkadaşlar "benim gittiğim" Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçenin attığı ortalama fark "7" Bu akşam da gidiyorum bakalım ne olacak Bu arada sadece bu maça gitmiştim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... madem öyle her maça git..
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Nadir' Alıntı: birisinin kötülüğü için isteniyor beddua yani.. Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Nadir' Alıntı: hehe her beddua kabul olsaydı.. Genişletmek için tıkla ... bak bak ne demiş bize