Reşwan Emekli Yönetici iyidir burak nasıl olsun dediğim gibi bugün arkadaşlara takıldım bugünde geçti senden nasıl gidiyor.? ali hayırdır birazdan cok daha süper olacak yanee?
iyidir burak nasıl olsun dediğim gibi bugün arkadaşlara takıldım bugünde geçti senden nasıl gidiyor.? ali hayırdır birazdan cok daha süper olacak yanee?
Reşwan Emekli Yönetici cepte misin şimdi.? vayy hızlı atik pratik maxidolu veeee..... patlıyor hadi bakalım görelim seni tut kolundan
cepte misin şimdi.? vayy hızlı atik pratik maxidolu veeee..... patlıyor hadi bakalım görelim seni tut kolundan
PhyscoDevil Üye yok ya bilgisayardayim.wifi war burda.Birbirimizi kesiyrduk calınsın bi dans parcasi gidecm hemen
Reşwan Emekli Yönetici vay nadir abim nasılsın abi bayram nasıl geçti abi gececilerin orda şenlik var
Reşwan Emekli Yönetici iyi çok şükür abi tadın yok sanki iyisindir ya inşallah bayramda bitti daha nice bayramlar görürüz inşallah allah sağlık huzur versin
iyi çok şükür abi tadın yok sanki iyisindir ya inşallah bayramda bitti daha nice bayramlar görürüz inşallah allah sağlık huzur versin
Reşwan Emekli Yönetici nadir abi sustun symbian meşkul galiba çıkamıyormusun ordan --------------- Ekleme --------------- amin abi iyi olmana sevindim
nadir abi sustun symbian meşkul galiba çıkamıyormusun ordan --------------- Ekleme --------------- amin abi iyi olmana sevindim
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi düzenlemeler yapmam gerekiyor,yeni konulara bakmam gerekiyor..haliyle meşgul oluyoruz.sizin gibi rahat değiliz..
düzenlemeler yapmam gerekiyor,yeni konulara bakmam gerekiyor..haliyle meşgul oluyoruz.sizin gibi rahat değiliz..
Reşwan Emekli Yönetici abi elime geçse de bende uğraşşam severim uğraşmayı paylaşmayı zamanım oldukça tabi neyse abi kolay gelsin ara sıra bekleriz
abi elime geçse de bende uğraşşam severim uğraşmayı paylaşmayı zamanım oldukça tabi neyse abi kolay gelsin ara sıra bekleriz