Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Hayır yani çın çın çın çın. Ne oluyoruz??? Durup dururken Ata'yı anmak niye?.. İddialaşmayın falan... Bir saattir kulağım çınlıyor be Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Hayır yani çın çın çın çın. Ne oluyoruz??? Durup dururken Ata'yı anmak niye?.. İddialaşmayın falan... Bir saattir kulağım çınlıyor be Genişletmek için tıkla ...
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Evet sana tapıyorum Genişletmek için tıkla ... kime tapıyon?
minoo Üye Nadir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abi görüyor musun hiç sevilmekten anlamıyor admine bak --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: kime tapıyon? Genişletmek için tıkla ... Ata'ya
Nadir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abi görüyor musun hiç sevilmekten anlamıyor admine bak --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: kime tapıyon? Genişletmek için tıkla ... Ata'ya
minoo Üye Nadir' Alıntı: o ne anlar yaww. Genişletmek için tıkla ... aynen abim --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: ben geldim selam herkese (: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Nadir' Alıntı: o ne anlar yaww. Genişletmek için tıkla ... aynen abim --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: ben geldim selam herkese (: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Praetor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: seni seven üyelerin var daha ne istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... O ne yahu, müritlerin der gibi Çok mutluyum ben sevenlerimle, çaktırma Revengeful' Alıntı: Evet sana tapıyorum Genişletmek için tıkla ... Abartma len, çarpılırsan ben o işlemi geri alamam minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Adi çinliler Revengeful' Alıntı: Mert rampayı bozdu Genişletmek için tıkla ... Benim rampam bozulmaz !!Burak!!' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: işte yan tarafındaki de bozulmuş hali bak katlanmış Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hocam hayırdır? Bir asabiyet seziyorum sende bugünlerde Revengeful' Alıntı: Senide kendime bağlarım beraber uçarız. Yada nadir abi ile uçarız Genişletmek için tıkla ... Uğurböcekleri siziii minoo' Alıntı: abi görüyor musun hiç sevilmekten anlamıyor admine bak Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: o ne anlar yaww. Genişletmek için tıkla ... Cık cık cık cık... Hiç yakıştıramadım sizlere...
minoo' Alıntı: seni seven üyelerin var daha ne istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... O ne yahu, müritlerin der gibi Çok mutluyum ben sevenlerimle, çaktırma Revengeful' Alıntı: Evet sana tapıyorum Genişletmek için tıkla ... Abartma len, çarpılırsan ben o işlemi geri alamam minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Adi çinliler Revengeful' Alıntı: Mert rampayı bozdu Genişletmek için tıkla ... Benim rampam bozulmaz !!Burak!!' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: işte yan tarafındaki de bozulmuş hali bak katlanmış Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hocam hayırdır? Bir asabiyet seziyorum sende bugünlerde Revengeful' Alıntı: Senide kendime bağlarım beraber uçarız. Yada nadir abi ile uçarız Genişletmek için tıkla ... Uğurböcekleri siziii minoo' Alıntı: abi görüyor musun hiç sevilmekten anlamıyor admine bak Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: o ne anlar yaww. Genişletmek için tıkla ... Cık cık cık cık... Hiç yakıştıramadım sizlere...
minoo Üye greenmile' Alıntı: hoşbuldum... ben geldim herkes susmuş istemiyorsanız giderim Genişletmek için tıkla ... bu günlerde neden herkes alıngan neden sen geldin diye susalım ya Atacım canım bize yakıştıramadın demek ama haklıyız biz? --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: Ata... Genişletmek için tıkla ... +1
greenmile' Alıntı: hoşbuldum... ben geldim herkes susmuş istemiyorsanız giderim Genişletmek için tıkla ... bu günlerde neden herkes alıngan neden sen geldin diye susalım ya Atacım canım bize yakıştıramadın demek ama haklıyız biz? --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: Ata... Genişletmek için tıkla ... +1
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Abi senin rampa Maltepe maliydi demi.. Genişletmek için tıkla ... ne rampası yaa?
Revengeful' Alıntı: Abi senin rampa Maltepe maliydi demi.. Genişletmek için tıkla ... ne rampası yaa?
Revengeful Emekli Yönetici Abi sende hicbirsey bilmiyorsun Gecen söylediğimi tekrarlıyorum ( minoo ya söylemiştim ) Rampa: ban atmak için kullanılan bır araç. Praetor in favori silahidir. Beni rampayla firlatacagini söylüyor ama ismimden korkuyormus
Abi sende hicbirsey bilmiyorsun Gecen söylediğimi tekrarlıyorum ( minoo ya söylemiştim ) Rampa: ban atmak için kullanılan bır araç. Praetor in favori silahidir. Beni rampayla firlatacagini söylüyor ama ismimden korkuyormus
minoo Üye Nadir' Alıntı: ne rampası yaa? Genişletmek için tıkla ... abicim şöyle ki;Mert bu günlerde çok kaşınıyor gördüğün üzere Ata'da onu rampadan atacak
Nadir' Alıntı: ne rampası yaa? Genişletmek için tıkla ... abicim şöyle ki;Mert bu günlerde çok kaşınıyor gördüğün üzere Ata'da onu rampadan atacak