Revengeful Emekli Yönetici Mert' Alıntı: Ceza puanları dedin aklıma geldi Benim ceza puanlarım tesadüfen bi konuya yaptığım yorumla farkedilip silinmişti Dün gibi hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ...
Mert' Alıntı: Ceza puanları dedin aklıma geldi Benim ceza puanlarım tesadüfen bi konuya yaptığım yorumla farkedilip silinmişti Dün gibi hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ...
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi !!Burak!!' Alıntı: olsun.birikmiş param vardı 300 lira. telefon alcaktım dedim danaya gireyim Genişletmek için tıkla ...
!!Burak!!' Alıntı: olsun.birikmiş param vardı 300 lira. telefon alcaktım dedim danaya gireyim Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Nadir' Alıntı: abooo bura iyice şenlendi. hoş geldiniz çocuklar.. Genişletmek için tıkla ... kimin sayesinde acaba hoşgeldiniz arkadaşlar
Nadir' Alıntı: abooo bura iyice şenlendi. hoş geldiniz çocuklar.. Genişletmek için tıkla ... kimin sayesinde acaba hoşgeldiniz arkadaşlar
Mert Üye Revengeful' Alıntı: Ben söylemeseydim hala duruyordu Genişletmek için tıkla ... Hatırladıkça yarılıyorum gülmekten
Revengeful' Alıntı: Ben söylemeseydim hala duruyordu Genişletmek için tıkla ... Hatırladıkça yarılıyorum gülmekten