Praetor Emekli Yönetici Mocojojo' Alıntı: öyle deme.. beni de üzeceksin şimdi Genişletmek için tıkla ... Üzülme ya, takılıyoruz sadece halil09' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne o? Beğenmedin mi? minoo' Alıntı: canim sikkin ya nerde benim Nadide'm Genişletmek için tıkla ... Yahu türkçe karakterleri açsana şu telefonda!.. "Sıkıldım" yazacaksın kıyametler kopacak sonra forumda...
Mocojojo' Alıntı: öyle deme.. beni de üzeceksin şimdi Genişletmek için tıkla ... Üzülme ya, takılıyoruz sadece halil09' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne o? Beğenmedin mi? minoo' Alıntı: canim sikkin ya nerde benim Nadide'm Genişletmek için tıkla ... Yahu türkçe karakterleri açsana şu telefonda!.. "Sıkıldım" yazacaksın kıyametler kopacak sonra forumda...
minoo Üye yerden kalkmayi denesen agrilarin bitecek bence sen isi bilmiyorsun isi bileceksin ama gitmeyeceksin :
yerden kalkmayi denesen agrilarin bitecek bence sen isi bilmiyorsun isi bileceksin ama gitmeyeceksin :
Revengeful Emekli Yönetici Ya nadir abi sen bilirsin.. Bir güzelin kalbini kırdım ve benim kalbim yanıyor.. Normalmidir..