minoo Üye halil09' Alıntı: aynen ya nerdeler Eskilerın okuluda yok Genişletmek için tıkla ... aynen be kardeşim..Nadide,Mehmet abim,Güven abim,Nadir abim...ayy nasıl özledim onların muhabbetini
halil09' Alıntı: aynen ya nerdeler Eskilerın okuluda yok Genişletmek için tıkla ... aynen be kardeşim..Nadide,Mehmet abim,Güven abim,Nadir abim...ayy nasıl özledim onların muhabbetini
Perfect! Üye minoo' Alıntı: aynen be kardeşim..Nadide,Mehmet abim,Güven abim,Nadir abim...ayy nasıl özledim onların muhabbetini Genişletmek için tıkla ... Gelsinler yoksa banların kendimi ...
minoo' Alıntı: aynen be kardeşim..Nadide,Mehmet abim,Güven abim,Nadir abim...ayy nasıl özledim onların muhabbetini Genişletmek için tıkla ... Gelsinler yoksa banların kendimi ...
Perfect! Üye son mesaj benim kalmış yazsam görünmücekti bugün ali abi gelmiş allahtan uyandı konu Neyse nasılsınız
son mesaj benim kalmış yazsam görünmücekti bugün ali abi gelmiş allahtan uyandı konu Neyse nasılsınız
Perfect! Üye bende cevap yazdım ama geç kaldım ... --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: iyiyim sen nasılsın halil Genişletmek için tıkla ... Eh işte ...
bende cevap yazdım ama geç kaldım ... --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: iyiyim sen nasılsın halil Genişletmek için tıkla ... Eh işte ...
Perfect! Üye Tuba_erva' Alıntı: halil bı sen mı varsın Genişletmek için tıkla ... hep böyle yapıyolar ya