Revengeful Emekli Yönetici Oyun sitesi ya. Bir resim çiziliyor odadakiler onun ne olduğunu tahmin etmeye çalışıyor. İlk bilen kazanıyor. --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: ben anlamıyorum çizdiklerini bakıyorum Genişletmek için tıkla ... hee ya aynen.
Oyun sitesi ya. Bir resim çiziliyor odadakiler onun ne olduğunu tahmin etmeye çalışıyor. İlk bilen kazanıyor. --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: ben anlamıyorum çizdiklerini bakıyorum Genişletmek için tıkla ... hee ya aynen.
Mert Üye Eğlenceli bişey sanki dur bi deniyim --------------- Ekleme --------------- Nasıl kayıt olacam
Toffee Üye off bu oda çok sıkıcı Turkish 2 dün ne kavga ettik ama halil de şaşırdı bakıodu çok sapıklardı ya
Toffee Üye ya bikeresinde çocuğun birine patlican çıktı gitmiş kabak çiziyo var öyle cinsler sorun sende değil yani
ya bikeresinde çocuğun birine patlican çıktı gitmiş kabak çiziyo var öyle cinsler sorun sende değil yani
Mert Üye Ben çizdim 3-4 kere sheet yazdım puan geldi İnsanlarla 8. sınıf ingilizcesiyle muhabbet ettim