huri$ Üye Nadir' Alıntı: evet can sağlığı gönül isterdi burda olup akrabalarınla bayramı güzelce geçirmeni ama nasip değilmiş. Genişletmek için tıkla ... evet nadir herkes yerinde sagolsun gonuller bir olsun
Nadir' Alıntı: evet can sağlığı gönül isterdi burda olup akrabalarınla bayramı güzelce geçirmeni ama nasip değilmiş. Genişletmek için tıkla ... evet nadir herkes yerinde sagolsun gonuller bir olsun
Revengeful Emekli Yönetici sanada --------------- Ekleme --------------- Etiketlerde neden benim ismim yok
OğuzcanAbi Üye Nadir' Alıntı: oğuz sen mi geldin? Genişletmek için tıkla ... ewet ben geldim kayserili nadir abi
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: Abi hala rütbem yerinde yaw.. Genişletmek için tıkla ... cezalı üye de burdaymış almadınmı daha 5 puan --------------- Ekleme --------------- regenfulun yeni rütbesi
Revengeful' Alıntı: Abi hala rütbem yerinde yaw.. Genişletmek için tıkla ... cezalı üye de burdaymış almadınmı daha 5 puan --------------- Ekleme --------------- regenfulun yeni rütbesi
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Abi hala rütbem yerinde yaw.. Genişletmek için tıkla ... yerinde olacak tabii ki hayırdır?
Revengeful' Alıntı: Abi hala rütbem yerinde yaw.. Genişletmek için tıkla ... yerinde olacak tabii ki hayırdır?
OğuzcanAbi Üye Nadir' Alıntı: yerinde olacak tabii ki hayırdır? Genişletmek için tıkla ... bugün girmiş felan atışıolardı biriyle
Nadir' Alıntı: yerinde olacak tabii ki hayırdır? Genişletmek için tıkla ... bugün girmiş felan atışıolardı biriyle
Revengeful Emekli Yönetici Mesaj istatistikleri --------------- Ekleme --------------- oguzcankral' Alıntı: bugün girmiş felan atışıolardı biriyle Genişletmek için tıkla ... Bana o olay için uyarı vermezler. Zaten o herif banlandı.
Mesaj istatistikleri --------------- Ekleme --------------- oguzcankral' Alıntı: bugün girmiş felan atışıolardı biriyle Genişletmek için tıkla ... Bana o olay için uyarı vermezler. Zaten o herif banlandı.
Revengeful Emekli Yönetici O millete sövüyo bende ona sövecektimde vazgeçtim Banladı zaten --------------- Ekleme --------------- burak2828' Alıntı: selammm Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim
O millete sövüyo bende ona sövecektimde vazgeçtim Banladı zaten --------------- Ekleme --------------- burak2828' Alıntı: selammm Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim
Mert Üye Konu ile alakalı etiketler:gönüldaşların mekanı idam ceza maxicep Konuya bi giriyim dedim. Etiketler pek hoş karşılamadı
Konu ile alakalı etiketler:gönüldaşların mekanı idam ceza maxicep Konuya bi giriyim dedim. Etiketler pek hoş karşılamadı