OğuzcanAbi Üye Nadir' Alıntı: yalnız kalma korkusu. Genişletmek için tıkla ... karar werdim seni banlıcam nadir abi kusura bakma
Nadir' Alıntı: yalnız kalma korkusu. Genişletmek için tıkla ... karar werdim seni banlıcam nadir abi kusura bakma
OğuzcanAbi Üye admn arkadşım war çete olduk önce banlıoz sonra dövüoz ama abimizsin sana zarar wermicez --------------- Ekleme --------------- burak2828' Alıntı: wow nadir abi o mesaj sayın ney öyle gözlerim yerinden fırlıycak. Genişletmek için tıkla ... para weren yazdırıo wer bi 10 kağıt 15213030 mesajın olsun
admn arkadşım war çete olduk önce banlıoz sonra dövüoz ama abimizsin sana zarar wermicez --------------- Ekleme --------------- burak2828' Alıntı: wow nadir abi o mesaj sayın ney öyle gözlerim yerinden fırlıycak. Genişletmek için tıkla ... para weren yazdırıo wer bi 10 kağıt 15213030 mesajın olsun
OğuzcanAbi Üye Samsunspor' Alıntı: 3 yıL sonra heee haydi iyi muhabbetLer ben diğer böLümLerdeyim Genişletmek için tıkla ... çok durdun abi belgesel bakarak geçirdin zamanı --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Alayı gelsin Güven abi Genişletmek için tıkla ... alay derken asker miyiz biz
Samsunspor' Alıntı: 3 yıL sonra heee haydi iyi muhabbetLer ben diğer böLümLerdeyim Genişletmek için tıkla ... çok durdun abi belgesel bakarak geçirdin zamanı --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Alayı gelsin Güven abi Genişletmek için tıkla ... alay derken asker miyiz biz
OğuzcanAbi Üye Nadir' Alıntı: oğuz 1.87 boyunda 90 kilo ağırlığında birini dövmek haa.. Genişletmek için tıkla ... boy ve kilo önemli şeyler deil
Nadir' Alıntı: oğuz 1.87 boyunda 90 kilo ağırlığında birini dövmek haa.. Genişletmek için tıkla ... boy ve kilo önemli şeyler deil
OğuzcanAbi Üye Nadir' Alıntı: hahahha. Genişletmek için tıkla ... son gülüşler son gülen iyi güler --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme ---------------
Nadir' Alıntı: hahahha. Genişletmek için tıkla ... son gülüşler son gülen iyi güler --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme ---------------
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... ben dışarı çıkoım iyi akşamlar bol güneşler
Burak Üye görüşürüz oğuz. --------------- Ekleme --------------- nadir abi yazı tipi şekilleri kayıt oluyormu ? büyüklük,renk --------------- Ekleme --------------- ????????? nadir abiii
görüşürüz oğuz. --------------- Ekleme --------------- nadir abi yazı tipi şekilleri kayıt oluyormu ? büyüklük,renk --------------- Ekleme --------------- ????????? nadir abiii
OğuzcanAbi Üye burak2828' Alıntı: görüşürüz oğuz. --------------- Ekleme --------------- nadir abi yazı tipi şekilleri kayıt oluyormu ? büyüklük,renk --------------- Ekleme --------------- ????????? nadir abiii Genişletmek için tıkla ... ewet nadir abi cewaplamamış ama olsun negative duyurdu profil ayarlarından yapabilioruz walla ben yaptım böle yazıom güzel oluo --------------- Ekleme --------------- yaw ben gidince sohbet bitmiş bensiz olmuo anladım
burak2828' Alıntı: görüşürüz oğuz. --------------- Ekleme --------------- nadir abi yazı tipi şekilleri kayıt oluyormu ? büyüklük,renk --------------- Ekleme --------------- ????????? nadir abiii Genişletmek için tıkla ... ewet nadir abi cewaplamamış ama olsun negative duyurdu profil ayarlarından yapabilioruz walla ben yaptım böle yazıom güzel oluo --------------- Ekleme --------------- yaw ben gidince sohbet bitmiş bensiz olmuo anladım