Burak Üye iyiyim sen nasılsın konu falan açıyorum takılıyorum öle anlayacağın. sende hiç boş durmuyon dün 3.702 ydi bugün 3.746
iyiyim sen nasılsın konu falan açıyorum takılıyorum öle anlayacağın. sende hiç boş durmuyon dün 3.702 ydi bugün 3.746
OğuzcanAbi Üye bu günlerde durgunum biraz başım ağrıo kasamıorum bi kere bi ginde 554 kere teşekkürler yazmıştım hepsi silindi bide 5 puan werdiler --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hani 1. oldum diye bir konu açmıştın bir ara Genişletmek için tıkla ... bide sen çıktın başıma bi arada halil le kapışıoduk sen warya sen
bu günlerde durgunum biraz başım ağrıo kasamıorum bi kere bi ginde 554 kere teşekkürler yazmıştım hepsi silindi bide 5 puan werdiler --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hani 1. oldum diye bir konu açmıştın bir ara Genişletmek için tıkla ... bide sen çıktın başıma bi arada halil le kapışıoduk sen warya sen
Revengeful Emekli Yönetici --------------- Ekleme --------------- Beni banlatmaya niyetlendi bu Sanırım kendime yeni bir düşman kazandım. Umarım sonu diğerleri gibi olmaz
--------------- Ekleme --------------- Beni banlatmaya niyetlendi bu Sanırım kendime yeni bir düşman kazandım. Umarım sonu diğerleri gibi olmaz
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- Beni banlatmaya niyetlendi bu Sanırım kendime yeni bir düşman kazandım. Umarım sonu diğerleri gibi olmaz Genişletmek için tıkla ... diğerleri derken başkan
Revengeful' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- Beni banlatmaya niyetlendi bu Sanırım kendime yeni bir düşman kazandım. Umarım sonu diğerleri gibi olmaz Genişletmek için tıkla ... diğerleri derken başkan
OğuzcanAbi Üye şaka yapıoruz yahu düşman deil artık forumda olan en çok sohbet etiğim şakalaştığım dostumsun burak da unutmadık o da ikinci sirada --------------- Ekleme --------------- nerdesiniz burak mert beni bırakmayınnnnnnnn
şaka yapıoruz yahu düşman deil artık forumda olan en çok sohbet etiğim şakalaştığım dostumsun burak da unutmadık o da ikinci sirada --------------- Ekleme --------------- nerdesiniz burak mert beni bırakmayınnnnnnnn