' KalendeR ' Üye Herkesin Ramazan-ı Şeriflerini içtenlikle kutlar sıhhatli bir şekilde mübarek aylarını tamamlamalarını ümid ederim
Herkesin Ramazan-ı Şeriflerini içtenlikle kutlar sıhhatli bir şekilde mübarek aylarını tamamlamalarını ümid ederim
huri$ Üye amiin cumlemiz için hayirli olsun nurum allah dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin insallah hayirli ramazanlar gonulda$lar
amiin cumlemiz için hayirli olsun nurum allah dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin insallah hayirli ramazanlar gonulda$lar
Onur Saka Üye RUMMAN' Alıntı: İyilik çok şükür sen nasılsın gelin Hanım nasıl Genişletmek için tıkla ... valla ben iyim oda iyi güzel böyle gecinip gidiyoz ama beni cık sinirlendriyor kızmaktan dilimde tüy bttii ama kız milleti işte HEPSİ AYNI
RUMMAN' Alıntı: İyilik çok şükür sen nasılsın gelin Hanım nasıl Genişletmek için tıkla ... valla ben iyim oda iyi güzel böyle gecinip gidiyoz ama beni cık sinirlendriyor kızmaktan dilimde tüy bttii ama kız milleti işte HEPSİ AYNI
Tuba Üye OnuЯ SAKA;2581931' Alıntı: valla ben iyim oda iyi güzel böyle gecinip gidiyoz ama beni cık sinirlendriyor kızmaktan dilimde tüy bttii ama kız milleti işte HEPSİ AYNI Genişletmek için tıkla ... kızıp durma gelin hanıma kızarım bak ha ne biliyorsun kendinin haklı olduğunu
OnuЯ SAKA;2581931' Alıntı: valla ben iyim oda iyi güzel böyle gecinip gidiyoz ama beni cık sinirlendriyor kızmaktan dilimde tüy bttii ama kız milleti işte HEPSİ AYNI Genişletmek için tıkla ... kızıp durma gelin hanıma kızarım bak ha ne biliyorsun kendinin haklı olduğunu
Onur Saka Üye RUMMAN' Alıntı: kızıp durma gelin hanıma kızarım bak ha ne biliyorsun kendinin haklı olduğunu Genişletmek için tıkla ... yaa nedemek nerden biliyon inadına kızdırıyor beni bide glüyor
RUMMAN' Alıntı: kızıp durma gelin hanıma kızarım bak ha ne biliyorsun kendinin haklı olduğunu Genişletmek için tıkla ... yaa nedemek nerden biliyon inadına kızdırıyor beni bide glüyor
Tuba Üye biliyorum daha geçen kıza bi dolu iş gösterdin bide yaprak sardırdın eziyet ediyorsun sen... Ne yapsın oda seni kızdırıyor
biliyorum daha geçen kıza bi dolu iş gösterdin bide yaprak sardırdın eziyet ediyorsun sen... Ne yapsın oda seni kızdırıyor
huri$ Üye afferim gelinimize .... onur a sinir ediyomu$ demek haa bizim gelin iyi yaa tuttum onu sevdim $imdiden
afferim gelinimize .... onur a sinir ediyomu$ demek haa bizim gelin iyi yaa tuttum onu sevdim $imdiden
Onur Saka Üye RUMMAN' Alıntı: biliyorum daha geçen kıza bi dolu iş gösterdin bide yaprak sardırdın eziyet ediyorsun sen... Ne yapsın oda seni kızdırıyor Genişletmek için tıkla ... hee Sarmalar Süperdi koca tencereyi yedim valla huri$' Alıntı: afferim gelinimize .... onur a sinir ediyomu$ demek haa bizim gelin iyi yaa tuttum onu sevdim $imdiden Genişletmek için tıkla ... Yaaa Maxili olan benim siz onun yanındasınız
RUMMAN' Alıntı: biliyorum daha geçen kıza bi dolu iş gösterdin bide yaprak sardırdın eziyet ediyorsun sen... Ne yapsın oda seni kızdırıyor Genişletmek için tıkla ... hee Sarmalar Süperdi koca tencereyi yedim valla huri$' Alıntı: afferim gelinimize .... onur a sinir ediyomu$ demek haa bizim gelin iyi yaa tuttum onu sevdim $imdiden Genişletmek için tıkla ... Yaaa Maxili olan benim siz onun yanındasınız