Aziz™ Üye 90 küsür saat neki.. hemde 20 günde.. seninkine ne demeli.. günde 15 küsür saat giriyorsun mübarek..
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Bende hastalık var maxi sendromu girmeden yapamıyorum, asıl o gitmeden önce görecektin ooo ne girerdim bea
Bende hastalık var maxi sendromu girmeden yapamıyorum, asıl o gitmeden önce görecektin ooo ne girerdim bea
Aziz™ Üye vallaha aklıma o gelmişti.. çok iyi bir kızdı yahu.. o aralar o benimle ilk konuşan oydu bana profil mesajı olayını anlatana kadar gözü çıkmıştı.. sitedeki ilk arkadaşımdı sağolsun.. hey gidi günler..
vallaha aklıma o gelmişti.. çok iyi bir kızdı yahu.. o aralar o benimle ilk konuşan oydu bana profil mesajı olayını anlatana kadar gözü çıkmıştı.. sitedeki ilk arkadaşımdı sağolsun.. hey gidi günler..
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Msn de olmasa çıldıracagim Mesaj atıyorum da kontor yok fazla arayamiyorum
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Benim yüzümden ... Onun gitmesinin tek sebebi benim hatta ben de gidecektim direkten döndüm geldim geri...
Benim yüzümden ... Onun gitmesinin tek sebebi benim hatta ben de gidecektim direkten döndüm geldim geri...
Aziz™ Üye kardeşim bilgisayardan kaldırmış yahu.. kızdım niye yaptın diye.. neymiş hoşuma gitmedi görüntü hataları varmışmış.. bir ara indiririm gene..kusura bakma olurmu Enes..
kardeşim bilgisayardan kaldırmış yahu.. kızdım niye yaptın diye.. neymiş hoşuma gitmedi görüntü hataları varmışmış.. bir ara indiririm gene..kusura bakma olurmu Enes..
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ne demek kardeşim lafı mi olur Sabah sabah ezme gelmiş bir sürü sıfıra karşı yendim kaçtılar
Aziz™ Üye Revengeful' Alıntı: pff bende sxe hata vermese bende giricemde Genişletmek için tıkla ... sendeki hatanın çözümü bende birader.. gerçi sen bu hatayı çözsende seni oyunda deşmesinler.. yoksa senmi deşecen onları ..
Revengeful' Alıntı: pff bende sxe hata vermese bende giricemde Genişletmek için tıkla ... sendeki hatanın çözümü bende birader.. gerçi sen bu hatayı çözsende seni oyunda deşmesinler.. yoksa senmi deşecen onları ..