Samsunspor Emekli Yönetici paket vermemişLer, değişiyorum operatörümü kapatın hattımı diye m.hzm.aramış
Tuba Üye [/QUOTE] ΛKƧİ;2408513' Alıntı: meeeraaabayınnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... meraba Sibelcim ne haber ... Samsunspor' Alıntı: SibeL mrb aciL çıkış , herkeze iyi akşamLar .. Genişletmek için tıkla ...
[/QUOTE] ΛKƧİ;2408513' Alıntı: meeeraaabayınnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... meraba Sibelcim ne haber ... Samsunspor' Alıntı: SibeL mrb aciL çıkış , herkeze iyi akşamLar .. Genişletmek için tıkla ...
Samsunspor Emekli Yönetici sınavLara girip de başarıLar diLeyemedğm tüm kardşLermdn özür diLerim Girecek oLan kardeşLerime BaşarıLar diLerim . Allah zihin açıkLığı versin Laptop yok hacıdayım profiLoLara yazamadım idare şart Yürektesiniz
sınavLara girip de başarıLar diLeyemedğm tüm kardşLermdn özür diLerim Girecek oLan kardeşLerime BaşarıLar diLerim . Allah zihin açıkLığı versin Laptop yok hacıdayım profiLoLara yazamadım idare şart Yürektesiniz
EroL Emekli Yönetici güven abi bi formul geldi daha yeni : Vodka + Redbull + Limon Bu formul neyin formülü ki
Samsunspor Emekli Yönetici EroLum sanırım bu Hazerfan ÇeLebi Efendinin deneyip de başaramadığı , ama senin reçeteyi sağLam yazdğn formüL
EroLum sanırım bu Hazerfan ÇeLebi Efendinin deneyip de başaramadığı , ama senin reçeteyi sağLam yazdğn formüL