Tuba Üye ' KalendeR '' Alıntı: Burayı da görmemişim teşekküürler siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Est. teşekkür..iyiyim sağolun.. Catty(keti145
' KalendeR '' Alıntı: Burayı da görmemişim teşekküürler siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Est. teşekkür..iyiyim sağolun.. Catty(keti145
Samsunspor Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: güven abi nasılsın... Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: oooo Güven gelmiş Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın arkadaşLar aciL çıktım yanıtLayamadım ... şükür oLsun iyiyim Yürektesiniz
RUMMAN' Alıntı: güven abi nasılsın... Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: oooo Güven gelmiş Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın arkadaşLar aciL çıktım yanıtLayamadım ... şükür oLsun iyiyim Yürektesiniz
' KalendeR ' Üye Arkadaş, yazın Adana' da yaşamak mı ? Tövbe haa tövbee. Yumurtayı koy kafaya beyninle beraber pişer yemin ederim. Terden sıcaktan sinire strese bindim. Bİlgisayar bile resetliyor kendini. Ah bi tatil yapacaktım şimdii off len off...
Arkadaş, yazın Adana' da yaşamak mı ? Tövbe haa tövbee. Yumurtayı koy kafaya beyninle beraber pişer yemin ederim. Terden sıcaktan sinire strese bindim. Bİlgisayar bile resetliyor kendini. Ah bi tatil yapacaktım şimdii off len off...
Mehmet Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: Kayseriye gelin donuyoruz.. Genişletmek için tıkla ... donmak isteyen Kayseriye
Aksi Üye bugun yıne bı yagmur wardııı ooh hawa super ormanda var bızım burda dehset yanı kıskanınnn
Aksi Üye hı oleymıs banae bızım orman daha guzel bıkerem hıh kardesım gelsın ızne bende serın sulara atıcam kendımı ınsallah
hı oleymıs banae bızım orman daha guzel bıkerem hıh kardesım gelsın ızne bende serın sulara atıcam kendımı ınsallah
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Denizmiaha: Genişletmek için tıkla ... he VaLLah ya babacan şu an 22- 23 derece ΛKƧİ;2388633' Alıntı: hı oleymıs banae bızım orman daha guzel bıkerem hıh kardesım gelsın ızne bende serın sulara atıcam kendımı ınsallah Genişletmek için tıkla ... İnşaLLah SibeL İnşaLLah
Mehmet' Alıntı: Denizmiaha: Genişletmek için tıkla ... he VaLLah ya babacan şu an 22- 23 derece ΛKƧİ;2388633' Alıntı: hı oleymıs banae bızım orman daha guzel bıkerem hıh kardesım gelsın ızne bende serın sulara atıcam kendımı ınsallah Genişletmek için tıkla ... İnşaLLah SibeL İnşaLLah