Yasminozz Üye Selamün Aleykümm... ara beniii öptümm senii seniii çok özledimm delii gibi...ne dinlerdik bu şarkıyıı...
Selamün Aleykümm... ara beniii öptümm senii seniii çok özledimm delii gibi...ne dinlerdik bu şarkıyıı...
Praetor Emekli Yönetici LAZOFLU' Alıntı: Hoş bulduk, ben kaçar, süre doldu. . Girersem tekrar yazarım . Genişletmek için tıkla ... Kendine iyi bak Oflu'm Kolay gelsin
LAZOFLU' Alıntı: Hoş bulduk, ben kaçar, süre doldu. . Girersem tekrar yazarım . Genişletmek için tıkla ... Kendine iyi bak Oflu'm Kolay gelsin
Tuba Üye Hadi ya --------------- Ekleme --------------- LAZOFLU' Alıntı: Hoş bulduk, ben kaçar, süre doldu. . Girersem tekrar yazarım . Genişletmek için tıkla ...
Hadi ya --------------- Ekleme --------------- LAZOFLU' Alıntı: Hoş bulduk, ben kaçar, süre doldu. . Girersem tekrar yazarım . Genişletmek için tıkla ...
Tuba Üye Yasmin Abla diyeyim mi --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... A.selam Sahra... Hoşgeldinnnnn
Yasmin Abla diyeyim mi --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... A.selam Sahra... Hoşgeldinnnnn
Samsunspor Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... ALeykümSeLam Sahra evet Ata evet Nur .. Seden GüreL .. Oya Bora .. eski günLer daha bi güzeLmiş meğer
sahra25' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... ALeykümSeLam Sahra evet Ata evet Nur .. Seden GüreL .. Oya Bora .. eski günLer daha bi güzeLmiş meğer
Tuba Üye yasminoz' Alıntı: Aleyküm selam sahra.... yok artık rumman ehehehe.... Genişletmek için tıkla ... Samsunspor' Alıntı: ALeykümSeLam Sahra evet Ata evet Nur .. Seden GüreL .. Oya Bora .. eski günLer daha bi güzeLmiş meğer Genişletmek için tıkla ... Neoldu şimdikileri sevmiyormusun
yasminoz' Alıntı: Aleyküm selam sahra.... yok artık rumman ehehehe.... Genişletmek için tıkla ... Samsunspor' Alıntı: ALeykümSeLam Sahra evet Ata evet Nur .. Seden GüreL .. Oya Bora .. eski günLer daha bi güzeLmiş meğer Genişletmek için tıkla ... Neoldu şimdikileri sevmiyormusun
Samsunspor Emekli Yönetici yasminoz ALeykümSeLam .. çok pardon aLıntı da çıkmamış da Nur seviyorum tabii dee .. eee ne biLiyim yaaa çok zor bi soru seviyom seviyom eski yeni fark etmez
yasminoz ALeykümSeLam .. çok pardon aLıntı da çıkmamış da Nur seviyorum tabii dee .. eee ne biLiyim yaaa çok zor bi soru seviyom seviyom eski yeni fark etmez
Yasminozz Üye Samsunspor' Alıntı: yasminoz ALeykümSeLam .. çok pardon aLıntı da çıkmamış da Genişletmek için tıkla ... hadi öyle olmuş olsun bakalım...
Samsunspor' Alıntı: yasminoz ALeykümSeLam .. çok pardon aLıntı da çıkmamış da Genişletmek için tıkla ... hadi öyle olmuş olsun bakalım...