Samsunspor Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: selaaaaammmmm .....Herkeze...... Cümleten iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... ALeykümSeLam Nur hoşgeLdin .. ben iyiyim şükür seni gördüm daha ii oLdum sen NasıLsın
RUMMAN' Alıntı: selaaaaammmmm .....Herkeze...... Cümleten iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... ALeykümSeLam Nur hoşgeLdin .. ben iyiyim şükür seni gördüm daha ii oLdum sen NasıLsın
s@hr@ Üye RUMMAN' Alıntı: selaaaaammmmm .....Herkeze...... Cümleten iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... A.selam iyiyiz sen nasılsın
RUMMAN' Alıntı: selaaaaammmmm .....Herkeze...... Cümleten iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... A.selam iyiyiz sen nasılsın
Mehmet Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: selaaaaammmmm .....Herkeze...... Cümleten iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selamlar
RUMMAN' Alıntı: selaaaaammmmm .....Herkeze...... Cümleten iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selamlar
Tuba Üye Nadir' Alıntı: beni görünce nasıl oluyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Nadir abi
Mehmet Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: beni görünce nasıl oluyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... mutlu oluyoz Hocam