Tuba Üye DiaBLoS™;2370981' Alıntı: İnşallah . Sağol , varol .. Amin Azizcim . Sağolasın . Rica ederim ... Ben çıkıyorum . İyi akşamlar diliyorum hepinize . Kalın sağlıcakla . Sevgilerimle . Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS™;2370981' Alıntı: İnşallah . Sağol , varol .. Amin Azizcim . Sağolasın . Rica ederim ... Ben çıkıyorum . İyi akşamlar diliyorum hepinize . Kalın sağlıcakla . Sevgilerimle . Genişletmek için tıkla ...
Mehmet Emekli Yönetici İyi akşamlar Ali dikkat et kendine --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: vallaa başım ağrıyo...sersem gibi bişeyim işte... nasıl gidiyo askerlik.. ? Genişletmek için tıkla ... Aynı dert bende de var güneşte çok kaldım ondan galiba 2 aspirin aldım fayda yok dikkat et kendine geçmiş olsun
İyi akşamlar Ali dikkat et kendine --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: vallaa başım ağrıyo...sersem gibi bişeyim işte... nasıl gidiyo askerlik.. ? Genişletmek için tıkla ... Aynı dert bende de var güneşte çok kaldım ondan galiba 2 aspirin aldım fayda yok dikkat et kendine geçmiş olsun
Aziz™ Üye Nadir' Alıntı: merhaba arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... ΛKƧİ;2371160' Alıntı: aaa alımı geeelmısssssssssssssss Genişletmek için tıkla ... Aziz™;2371165' Alıntı: Merhaba Nadir abim hoşgeldin.. evet Sibel geldi ve malesefki gitti.. Genişletmek için tıkla ... burda merhabam sanaydı Nadir abim.. Sibelde ali gelmiş deyince evet sibel geldi ve gitti dedim..olay bu..
Nadir' Alıntı: merhaba arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... ΛKƧİ;2371160' Alıntı: aaa alımı geeelmısssssssssssssss Genişletmek için tıkla ... Aziz™;2371165' Alıntı: Merhaba Nadir abim hoşgeldin.. evet Sibel geldi ve malesefki gitti.. Genişletmek için tıkla ... burda merhabam sanaydı Nadir abim.. Sibelde ali gelmiş deyince evet sibel geldi ve gitti dedim..olay bu..
Aksi Üye orda katlıam falan yapmadım bıkerem. gayette acık yazdım aaaa alimi geelmıs dıyee neresı kotu doverım
orda katlıam falan yapmadım bıkerem. gayette acık yazdım aaaa alimi geelmıs dıyee neresı kotu doverım