Yasminozz Üye Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... naparsınız.... RUMMAN' Alıntı: A.selam... Yasminoz Genişletmek için tıkla ... nasılsınız inşallah... --------------- Ekleme --------------- Ve Aleyküm Selam Ali bey...
Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... naparsınız.... RUMMAN' Alıntı: A.selam... Yasminoz Genişletmek için tıkla ... nasılsınız inşallah... --------------- Ekleme --------------- Ve Aleyküm Selam Ali bey...
Tuba Üye DiaBLoS™;2370891' Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar , keyifli forumlar . Asker Ali den hepinize selamlar olsun .. Genişletmek için tıkla ... A.selam... Ali asker... İyisin inş. yasminoz' Alıntı: naparsınız.... nasılsınız inşallah... --------------- Ekleme --------------- Ve Aleyküm Selam Ali bey... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın iyiyim Yasminoz.. sen nasılsın..?
DiaBLoS™;2370891' Alıntı: Herkese hayırlı akşamlar , keyifli forumlar . Asker Ali den hepinize selamlar olsun .. Genişletmek için tıkla ... A.selam... Ali asker... İyisin inş. yasminoz' Alıntı: naparsınız.... nasılsınız inşallah... --------------- Ekleme --------------- Ve Aleyküm Selam Ali bey... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın iyiyim Yasminoz.. sen nasılsın..?
DiaBLoS Admin yasminoz' Alıntı: naparsınız.... nasılsınız inşallah... --------------- Ekleme --------------- Ve Aleyküm Selam Ali bey... Genişletmek için tıkla ... Hayrola ne bu , bey falan ? Mehmet' Alıntı: Vay Ali Baba genç asker Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Mehmet abicim .. RUMMAN' Alıntı: A.selam... Ali asker... İyisin inş. Çok sağol , hamdolsun iyiyim . Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: naparsınız.... nasılsınız inşallah... --------------- Ekleme --------------- Ve Aleyküm Selam Ali bey... Genişletmek için tıkla ... Hayrola ne bu , bey falan ? Mehmet' Alıntı: Vay Ali Baba genç asker Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Mehmet abicim .. RUMMAN' Alıntı: A.selam... Ali asker... İyisin inş. Çok sağol , hamdolsun iyiyim . Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ...
Aziz™ Üye canım asker abim gelmiş valla görmeyeli baya oluyor.. hoşgeldin sefalar getirdin abim nasılsın iyimisin..
canım asker abim gelmiş valla görmeyeli baya oluyor.. hoşgeldin sefalar getirdin abim nasılsın iyimisin..
DiaBLoS Admin Aziz™;2370935' Alıntı: canım asker abim gelmiş valla görmeyeli baya oluyor.. hoşgeldin sefalar getirdin abim nasılsın iyimisin.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim , çok şükür iyiyim . Sen nasılsın bakalım ? Hayırlı olsun bu arada ayın üyeliğin . Tebrik ediyorum .
Aziz™;2370935' Alıntı: canım asker abim gelmiş valla görmeyeli baya oluyor.. hoşgeldin sefalar getirdin abim nasılsın iyimisin.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim , çok şükür iyiyim . Sen nasılsın bakalım ? Hayırlı olsun bu arada ayın üyeliğin . Tebrik ediyorum .
Yasminozz Üye Mehmet' Alıntı: Yuvarlanıp gideriz Yasminoz siz naparsınız Genişletmek için tıkla ... vallaa başım ağrıyo...sersem gibi bişeyim işte... DiaBLoS™;2370927' Alıntı: Hayrola ne bu , bey falan ? Genişletmek için tıkla ... nasıl gidiyo askerlik.. ?
Mehmet' Alıntı: Yuvarlanıp gideriz Yasminoz siz naparsınız Genişletmek için tıkla ... vallaa başım ağrıyo...sersem gibi bişeyim işte... DiaBLoS™;2370927' Alıntı: Hayrola ne bu , bey falan ? Genişletmek için tıkla ... nasıl gidiyo askerlik.. ?
Tuba Üye yasminoz' Alıntı: uyku düzenim bozulduğu için başağrısı çekiyorum onun dışında ii sayılırım... Genişletmek için tıkla ... oda geçer inş. Allah iyilik versin..
yasminoz' Alıntı: uyku düzenim bozulduğu için başağrısı çekiyorum onun dışında ii sayılırım... Genişletmek için tıkla ... oda geçer inş. Allah iyilik versin..
Aziz™ Üye DiaBLoS™;2370947' Alıntı: Eyvallah kardeşim , çok şükür iyiyim . Sen nasılsın bakalım ? Hayırlı olsun bu arada ayın üyeliğin . Tebrik ediyorum . Genişletmek için tıkla ... gerçekten abim daha şimdi iyiyim buna inan.. valla bildiğin gibi gidiyor abim ne olsun.. bizde hep aynıda sende neler var neler yok abim.. bu arada teşekkür ederim abim valla olduk işte..
DiaBLoS™;2370947' Alıntı: Eyvallah kardeşim , çok şükür iyiyim . Sen nasılsın bakalım ? Hayırlı olsun bu arada ayın üyeliğin . Tebrik ediyorum . Genişletmek için tıkla ... gerçekten abim daha şimdi iyiyim buna inan.. valla bildiğin gibi gidiyor abim ne olsun.. bizde hep aynıda sende neler var neler yok abim.. bu arada teşekkür ederim abim valla olduk işte..
DiaBLoS Admin Allaha şükür iyi gidiyor şimdiye kadar . Öyle müthiş bir zorluk görmedik . Senin nasıl gidiyor , sivil hayat Çiğdem Hanım ... ?
Allaha şükür iyi gidiyor şimdiye kadar . Öyle müthiş bir zorluk görmedik . Senin nasıl gidiyor , sivil hayat Çiğdem Hanım ... ?
Tuba Üye Alıntı: RUMMAN göndermiş. > A.selam... Ali asker... İyisin inş. Çok sağol , hamdolsun iyiyim . Sen nasılsın ? Sağolasın bende iyiyim... Allah daim etsin İnş.
Alıntı: RUMMAN göndermiş. > A.selam... Ali asker... İyisin inş. Çok sağol , hamdolsun iyiyim . Sen nasılsın ? Sağolasın bende iyiyim... Allah daim etsin İnş.
Aziz™ Üye DiaBLoS™;2370957' Alıntı: Allaha şükür iyi gidiyor şimdiye kadar . Öyle müthiş bir zorluk görmedik . Genişletmek için tıkla ... daim olsun Allah iyilik versin abim..
DiaBLoS™;2370957' Alıntı: Allaha şükür iyi gidiyor şimdiye kadar . Öyle müthiş bir zorluk görmedik . Genişletmek için tıkla ... daim olsun Allah iyilik versin abim..
Yasminozz Üye DiaBLoS™;2370957' Alıntı: Allaha şükür iyi gidiyor şimdiye kadar . Öyle müthiş bir zorluk görmedik . Senin nasıl gidiyor , sivil hayat Çiğdem Hanım ... ? Genişletmek için tıkla ... süper gidiyo Ali bey...tşk ettimm...
DiaBLoS™;2370957' Alıntı: Allaha şükür iyi gidiyor şimdiye kadar . Öyle müthiş bir zorluk görmedik . Senin nasıl gidiyor , sivil hayat Çiğdem Hanım ... ? Genişletmek için tıkla ... süper gidiyo Ali bey...tşk ettimm...
DiaBLoS Admin RUMMAN' Alıntı: Alıntı: RUMMAN göndermiş. > A.selam... Ali asker... İyisin inş. Çok sağol , hamdolsun iyiyim . Sen nasılsın ? Sağolasın bende iyiyim... Allah daim etsin İnş. Genişletmek için tıkla ... İnşallah . Sağol , varol .. Aziz™;2370966' Alıntı: daim olsun Allah iyilik versin abim.. Genişletmek için tıkla ... Amin Azizcim . Sağolasın . yasminoz' Alıntı: süper gidiyo Ali bey...tşk ettimm... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ... Ben çıkıyorum . İyi akşamlar diliyorum hepinize . Kalın sağlıcakla . Sevgilerimle .
RUMMAN' Alıntı: Alıntı: RUMMAN göndermiş. > A.selam... Ali asker... İyisin inş. Çok sağol , hamdolsun iyiyim . Sen nasılsın ? Sağolasın bende iyiyim... Allah daim etsin İnş. Genişletmek için tıkla ... İnşallah . Sağol , varol .. Aziz™;2370966' Alıntı: daim olsun Allah iyilik versin abim.. Genişletmek için tıkla ... Amin Azizcim . Sağolasın . yasminoz' Alıntı: süper gidiyo Ali bey...tşk ettimm... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ... Ben çıkıyorum . İyi akşamlar diliyorum hepinize . Kalın sağlıcakla . Sevgilerimle .
Aziz™ Üye Allaha emanet ol abim kendine iyi bak.. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.. tekrar görüşmek dileğiyle..
Allaha emanet ol abim kendine iyi bak.. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.. tekrar görüşmek dileğiyle..