Tuba Üye Samsunspor' Alıntı: hepinize iyi geceLer , en kötü günümüz böyLe oLsun dostLar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Güven abi
Samsunspor' Alıntı: hepinize iyi geceLer , en kötü günümüz böyLe oLsun dostLar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Güven abi
Mehmet Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: oh be Güven gitti şu Mehmette bi gitseydi kovsakmı acaba Genişletmek için tıkla ... gidecem Erol birazdan
sonyerolsson' Alıntı: oh be Güven gitti şu Mehmette bi gitseydi kovsakmı acaba Genişletmek için tıkla ... gidecem Erol birazdan
Praetor Emekli Yönetici İyi geceler Nur... Mehmet' Alıntı: Ata pelerini çıkarmışın Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani Abi?
İyi geceler Nur... Mehmet' Alıntı: Ata pelerini çıkarmışın Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani Abi?
Praetor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: E e görünüyosun artık gizli değilsin Genişletmek için tıkla ... Hee, kuru temizlemede hacı...
Mehmet' Alıntı: E e görünüyosun artık gizli değilsin Genişletmek için tıkla ... Hee, kuru temizlemede hacı...
tragedie Emekli Yönetici çok şükür iyiyim Nadir hocam pazar tatilin keyfini çıkarıyorum birazdan kahvaltı yapıcam bir selam veriyim dedim sende iyisindir inş...
çok şükür iyiyim Nadir hocam pazar tatilin keyfini çıkarıyorum birazdan kahvaltı yapıcam bir selam veriyim dedim sende iyisindir inş...
Tuba Üye Nadir' Alıntı: günaydın millet... Genişletmek için tıkla ... Günaydın Nadir abi... İntifada' Alıntı: günaydın Nadir hocam Genişletmek için tıkla ... Günaydın Levent...Hoşgeldin...
Nadir' Alıntı: günaydın millet... Genişletmek için tıkla ... Günaydın Nadir abi... İntifada' Alıntı: günaydın Nadir hocam Genişletmek için tıkla ... Günaydın Levent...Hoşgeldin...
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: Günaydın Nadir abi... Günaydın Levent...Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... Sagol Rumman arkadaş hoş buldum sende iyisindir inş...
RUMMAN' Alıntı: Günaydın Nadir abi... Günaydın Levent...Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... Sagol Rumman arkadaş hoş buldum sende iyisindir inş...
Tuba Üye İntifada' Alıntı: Sagol Rumman arkadaş hoş buldum sende iyisindir inş... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın...İyiyim..Sende iyisin inş..Bu arada afiyet olsun şimdiden...
İntifada' Alıntı: Sagol Rumman arkadaş hoş buldum sende iyisindir inş... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın...İyiyim..Sende iyisin inş..Bu arada afiyet olsun şimdiden...
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: Sağolasın...İyiyim..Sende iyisin inş..Bu arada afiyet olsun şimdiden... Genişletmek için tıkla ... Sagol Rumman iyiyim bende Kalın sağlıcakLan gönüldaşLar
RUMMAN' Alıntı: Sağolasın...İyiyim..Sende iyisin inş..Bu arada afiyet olsun şimdiden... Genişletmek için tıkla ... Sagol Rumman iyiyim bende Kalın sağlıcakLan gönüldaşLar
Tuba Üye İntifada' Alıntı: Sagol Rumman iyiyim bende Kalın sağlıcakLan gönüldaşLar Genişletmek için tıkla ... Sende Kal sağlıcakla
İntifada' Alıntı: Sagol Rumman iyiyim bende Kalın sağlıcakLan gönüldaşLar Genişletmek için tıkla ... Sende Kal sağlıcakla