Gönüldaşların Mekanı..

Tuba

Üye
ya gerçekten sinir bozucu Mehmet ama tamire vereceksen pazertesiyi bekleyeceksin galiba

Allah sabır versin ...Bazen benim N73 ün beyni sulanıyor 4-5 gün formatla yazlım güncellemesiyle anca düzeltiyorum ve her seferinde tamire gidecek diye çok korkuyorum

EroL

Emekli Yönetici
iftiraaaa

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet ya kafayı yicem 5 tuşuna basmak işkence oldu n73 ü iyi bilirim ama joystickine ayar olurum her ay değiştirim bu arada sen lifeblogu etkisiz hale getirdin mi

Samsunspor

Emekli Yönetici
smiLey yapmayı unuttum arkadaşLar kusura bakmayın ..

güLmekten offf offff yani

s@hr@

Üye
Nadir abi kızıyor ama smileysız olmuyor

Tuba

Üye
Evet ya kafayı yicem 5 tuşuna basmak işkence oldu n73 ü iyi bilirim ama joystickine ayar olurum her ay değiştirim bu arada sen lifeblogu etkisiz hale getirdin mi

Lifeblogu etkisiz hale getirdimde ben anlamadım her ay joystiği mi değiştiriyorsun

Praetor

Emekli Yönetici
Ataaaa!!! Neden ispiyonluyorsun ya!!! Yattı bizim mevzuu iyi mi...
Erol'um kusura bakma!
Ben bu muhabbeti bir yerden hatırlıyor gibiyim
smiLey yapmayı unuttum arkadaşLar kusura bakmayın .. güLmekten offf offff yani
Offf Güven offfffffff...

Mehmet

Emekli Yönetici
E e orjinal joystick çok pahalı hem piyasada yok yan sanayi var 5 tl oda hemen iptal oluyor

EroL

Emekli Yönetici
Preyator' Alıntı:
Bazen kendimi çok kötü hissediyorum, ofisten kaçıp serin sulara atlayasım geliyor. ama su klorlu olacak

Samsunspor

Emekli Yönetici
çok sakat bi akım başLıyor ...

artık yazmasam mı ki ne