Praetor
Emekli Yönetici
Şaka yaptım yahu, japonla olmaz o iş... Gerçi N73'de denendi, gayet güzel de oldu ama sen yine de servise götür...Japon sürerikte zarar verirmiki
Güven abiEroL ben Bu Praetor'a artık iyice kıL oLdum arkaDaş!.. Bir gün eLimin tersine geLecek var ya... Harbi fena öfkeLiyim!..
Bu komplemi değişiyor acaba yarında pazar
bende anlamadım abiyahu EroL ,2578 in son msjı nasıL öyLeben öyLe yazmamışım ki Yeter ata bırak benle uğraşmayı
Bu komplemi değişiyor acaba yarında pazar
Başka forumlardan bilgiler:yaw benim 8 tuşu çıkmıştı caponLadım3 gün önce de 7 tuşu çıktı onu da caponLadım
2. Geçen gün durup duruken joystick'in tepesi düştü. bunun için servise gidip sürünmeyeyim dedim. az miktarda japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım. sağlam oldu ama şimdi eskisi kadar iyi basmıyor. sanırım az da olsa alta kaçtı uhu.
Joystick sorunu bendede oldu yerinden cikikip kaybolmustu.Bulana kadar canim cikti o kucucuk parcayi.Japon yapistiricisi olayina girdim (sakin bulasmayin ) yapistirdim ama bu seferde sag sola hareket etmedi Bende servise verdim heralde cakmadilar tusu degistirmisler para falanda ödemedim nedense borcun yok dediler
Çok güzel bir telefon kardeşimde vardı. Çok hafif zarif yani çok güzel bir telefon kullanışı çok kolay bir telefon kamerası iyi bir telefon müzik dinlemek için çok iyi bir telefon. Ama fazla ses çıkmıyor neredyse 6300 aynı bir telefon hafıza özelliği çok güzel. İnterneti olması bir başka güzellik yani flash olsaydın daha güzel ve şık olurdu bu telefon piyasada biraz pahalı cep yakıcı bunun titreşim özelliği cebi titretmesi çok güzel. Yani kullanılabilir ince ve zariftir şimdi ben bu telefonu bir kullanırken elimde kaydı ve yandaki tuşaları çıktı ve oralar boş kaldı japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım daha işlemiyor tuşlar. Süs niyetiyle kullanıyorum ekrandada büyük bir çatlak var. Hoparlörler çok toz kapmış. Ne yapmam gerekir?
tuş ne arar bazarda
ben 1 ay 8 tuşu oLmadan kuLLandım hacı , yatağın aLtına düşmüş meğer
Ah gece gelmeee gündüz gel, tenhalarda menhalarda...Off ya geçe gece niye kopuyosun bari gündüz kop
Neyse n73 nerdeydi benimona bineyim bari
tuş ne arar bazarda
Off ya geçe gece niye kopuyosun bari gündüz kop
Neyse n73 nerdeydi benimona bineyim bari
yapma yahu o kadar pahalımı bu tuş takımıtuş ne arar bazarda
Hocam şimdi alıntı tuşuna basıyoruz.Ata da öyLe aLıntı yapmış .. var sizde bi numara anLaşıLdıııı sizi siziii
ama nasıL yaaa
/QUOTE]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nihahahah gece geLme gündüz geeeLLLL
Hocam şimdi alıntı tuşuna basıyoruz.
Üstte bir mesaj var... Alıntılanan mesaj...
Biz de alta yorumu yazıyoruz değil mi...
Bu arada şeytan dürter de üstteki alıntılanan mesajı silip "beni baştan yarat" olayına sokarsak ne olur?
/QUOTE]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nihahahah gece geLme gündüz geeeLLLL
duman varmı üstad dumaaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?