Samsunspor Emekli Yönetici ooyyy oooyyy ooyyyy anaaaammm , eLine koLuna sağLık süper payLaşım Nuuurr off beee baktıkça içim serinLiyor ya , keşke buna sarıLıp uyuyabiLsem
ooyyy oooyyy ooyyyy anaaaammm , eLine koLuna sağLık süper payLaşım Nuuurr off beee baktıkça içim serinLiyor ya , keşke buna sarıLıp uyuyabiLsem
Tuba Üye Samsunspor' Alıntı: ooyyy oooyyy ooyyyy anaaaammm , eLine koLuna sağLık süper payLaşım Nuuurr off beee baktıkça içim serinLiyor ya , keşke buna sarıLıp uyuyabiLsem Genişletmek için tıkla ...
Samsunspor' Alıntı: ooyyy oooyyy ooyyyy anaaaammm , eLine koLuna sağLık süper payLaşım Nuuurr off beee baktıkça içim serinLiyor ya , keşke buna sarıLıp uyuyabiLsem Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: neyi bıraktın... Genişletmek için tıkla ... İfade kullanmamayı Nur... Samsunspor' Alıntı: keşke buna sarıLıp uyuyabiLsem Genişletmek için tıkla ... Yeme de yanında yat olayını biraz abartmadın mı Güven?
RUMMAN' Alıntı: neyi bıraktın... Genişletmek için tıkla ... İfade kullanmamayı Nur... Samsunspor' Alıntı: keşke buna sarıLıp uyuyabiLsem Genişletmek için tıkla ... Yeme de yanında yat olayını biraz abartmadın mı Güven?
Samsunspor Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Eveeeet... Bilin bakalım neyi bıraktım? Genişletmek için tıkla ... ooo üstad , smiLey kuLLanmamayı bırakmışsın RUMMAN' Alıntı: Nasıl ama --------------- Ekleme --------------- neyi bıraktın... Genişletmek için tıkla ... Nur , dehşet yaaa , süper süperrr
Praetor' Alıntı: Eveeeet... Bilin bakalım neyi bıraktım? Genişletmek için tıkla ... ooo üstad , smiLey kuLLanmamayı bırakmışsın RUMMAN' Alıntı: Nasıl ama --------------- Ekleme --------------- neyi bıraktın... Genişletmek için tıkla ... Nur , dehşet yaaa , süper süperrr
Mehmet Emekli Yönetici İçkiyimi bıraktın Ata yoksa sigarayımı bence sen hayallerini anılarda bıraktın
Praetor Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: ooo üstad , smiLey kuLLanmamayı bırakmışsın Genişletmek için tıkla ... Aynen üstat
Samsunspor' Alıntı: ooo üstad , smiLey kuLLanmamayı bırakmışsın Genişletmek için tıkla ... Aynen üstat
Samsunspor Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Bu arada kendime imza yaptım hacılar Nasıl olmuş Genişletmek için tıkla ... akıL işi yani , süpersin Ata .. e hoşgeLdin
Praetor' Alıntı: Bu arada kendime imza yaptım hacılar Nasıl olmuş Genişletmek için tıkla ... akıL işi yani , süpersin Ata .. e hoşgeLdin
Tuba Üye bu arada güven Abi filedene üye oldum ve mutluyum.... Çünkü çalmıyordu artık çalmayınca yeniden düzenleyeceğim artık
bu arada güven Abi filedene üye oldum ve mutluyum.... Çünkü çalmıyordu artık çalmayınca yeniden düzenleyeceğim artık
Praetor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: İçkiyimi bıraktın Ata yoksa sigarayımı bence sen hayallerini anılarda bıraktın Genişletmek için tıkla ... İçkiyi hayatta bırakmam!.. Sigaraya da hayatta başlamam ki bırakayım... Hayallerimi de asla bırakmam!.. Bilemedin hacı
Mehmet' Alıntı: İçkiyimi bıraktın Ata yoksa sigarayımı bence sen hayallerini anılarda bıraktın Genişletmek için tıkla ... İçkiyi hayatta bırakmam!.. Sigaraya da hayatta başlamam ki bırakayım... Hayallerimi de asla bırakmam!.. Bilemedin hacı
Praetor Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: akıL işi yani , süpersin Ata... Genişletmek için tıkla ... Yeteri kadar imza silemedim bugün... Dayanamadım kendi imzamı sildim... Bir de kendi kendime uyarı versem mi acaba
Samsunspor' Alıntı: akıL işi yani , süpersin Ata... Genişletmek için tıkla ... Yeteri kadar imza silemedim bugün... Dayanamadım kendi imzamı sildim... Bir de kendi kendime uyarı versem mi acaba
Samsunspor Emekli Yönetici Nur hayırLı oLsun , çok iyi yapmışsın . benim de üyeLiğim var . sorun oLduğu zaman hemen yeniden upLoad yapıyorum , çok şükür şu an sıkıntı yok
Nur hayırLı oLsun , çok iyi yapmışsın . benim de üyeLiğim var . sorun oLduğu zaman hemen yeniden upLoad yapıyorum , çok şükür şu an sıkıntı yok
Samsunspor Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Bir de kendi kendime uyarı versem mi acaba Genişletmek için tıkla ... bir o kaLdı artık .. forumda yapamayacağımız şey yok bence
Praetor' Alıntı: Bir de kendi kendime uyarı versem mi acaba Genişletmek için tıkla ... bir o kaLdı artık .. forumda yapamayacağımız şey yok bence
Mehmet Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Yeteri kadar imza silemedim bugün... Dayanamadım kendi imzamı sildim... Bir de kendi kendime uyarı versem mi acaba Genişletmek için tıkla ... yuvadaki yavruyu diyosun yani
Praetor' Alıntı: Yeteri kadar imza silemedim bugün... Dayanamadım kendi imzamı sildim... Bir de kendi kendime uyarı versem mi acaba Genişletmek için tıkla ... yuvadaki yavruyu diyosun yani
EroL Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: Bence kendine bi 3 puan vermelisin Ata Genişletmek için tıkla ... bencede abi