Tuba Üye ilhan irem abi takıldım öğlenden beri dinliyorum bendede bi huy takıldım mı takılıyorum sürekli aynı şarkıyı dinleye bilirim...
ilhan irem abi takıldım öğlenden beri dinliyorum bendede bi huy takıldım mı takılıyorum sürekli aynı şarkıyı dinleye bilirim...
Samsunspor Emekli Yönetici zaten bıksak dinLemeyiz , ben de takarım kuLakLığı aLırım repeat moduna saatLerce dinLerim ama takıntıLı gibi hissediyorum bazen kendimi
zaten bıksak dinLemeyiz , ben de takarım kuLakLığı aLırım repeat moduna saatLerce dinLerim ama takıntıLı gibi hissediyorum bazen kendimi
Samsunspor Emekli Yönetici ben çok farkLı Sahra , geneLde Arap MüzikLeri .. Nagat el Saghira ve Sagopa Kajmer ..
Tuba Üye Samsunspor' Alıntı: zaten bıksak dinLemeyiz , ben de takarım kuLakLığı aLırım repeat moduna saatLerce dinLerim ama takıntıLı gibi hissediyorum bazen kendimi Genişletmek için tıkla ... evet hislerin doğru takıntılı oluyoruz --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: ben çok farkLı Sahra , geneLde Arap MüzikLeri .. Nagat el Saghira ve Sagopa Kajmer .. Genişletmek için tıkla ... Arap müzikleri slow mu abi bende severim bi tanede profil müziğimde var Tabi söylemeden geçemeyeceğim Levent verdi linki...
Samsunspor' Alıntı: zaten bıksak dinLemeyiz , ben de takarım kuLakLığı aLırım repeat moduna saatLerce dinLerim ama takıntıLı gibi hissediyorum bazen kendimi Genişletmek için tıkla ... evet hislerin doğru takıntılı oluyoruz --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: ben çok farkLı Sahra , geneLde Arap MüzikLeri .. Nagat el Saghira ve Sagopa Kajmer .. Genişletmek için tıkla ... Arap müzikleri slow mu abi bende severim bi tanede profil müziğimde var Tabi söylemeden geçemeyeceğim Levent verdi linki...
Samsunspor Emekli Yönetici Nur , evet slow , her gece bunu dinLemeden uyumam Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsunspor Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: bende severim arap müziklerini güven ama isimlerini pek bilmem Genişletmek için tıkla ... ben de çok sınırLı işte 2-3 isimden öteye gidemem bunun dışında YıLdız TiLbe .. ve her nevi arabesk
sahra25' Alıntı: bende severim arap müziklerini güven ama isimlerini pek bilmem Genişletmek için tıkla ... ben de çok sınırLı işte 2-3 isimden öteye gidemem bunun dışında YıLdız TiLbe .. ve her nevi arabesk
Samsunspor Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: ben çok farkLı Sahra , geneLde Arap MüzikLeri .. Nagat el Saghira ve Sagopa Kajmer .. Genişletmek için tıkla ... bu arada bizim Sagopa Kajmer'i de ( Yunus Özyavuz ) Arap kategorisine karıştırmış gibi oLmuşum
Samsunspor' Alıntı: ben çok farkLı Sahra , geneLde Arap MüzikLeri .. Nagat el Saghira ve Sagopa Kajmer .. Genişletmek için tıkla ... bu arada bizim Sagopa Kajmer'i de ( Yunus Özyavuz ) Arap kategorisine karıştırmış gibi oLmuşum
Samsunspor Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: verdigin linke gidemedim explorer hata diyip duru Genişletmek için tıkla ... youtube açık değiL mi sende Sahra .. dns ayarLarın yapıLı mı ?
sahra25' Alıntı: verdigin linke gidemedim explorer hata diyip duru Genişletmek için tıkla ... youtube açık değiL mi sende Sahra .. dns ayarLarın yapıLı mı ?
s@hr@ Üye you tube dan bende link vermiştim diger arkadaşların verdiklerine gittim sorun yoktu şimdi gitmiyor
Samsunspor Emekli Yönetici üzüLme üzüLme İnşaLLah sadece bunda böyLedir .. ben mp3 yapar gönderirim yarın
Tuba Üye görünmeyen kim abi merak ettim abi bu senin şarkı bayağı bi slow ama çok güzel ben şimdi 4sharede upload ediyorum sana linki verecemde benim vereceğim slow ile hareketli arası bişey ama güzel sözleri var abi...
görünmeyen kim abi merak ettim abi bu senin şarkı bayağı bi slow ama çok güzel ben şimdi 4sharede upload ediyorum sana linki verecemde benim vereceğim slow ile hareketli arası bişey ama güzel sözleri var abi...