Samsunspor Emekli Yönetici yaw çok pardon ben o işi unuttum iyi mi aşağıda oLduğunuzu bir daha söyLemem
Samsunspor Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: ne biliyim sen daha iyi bilin Genişletmek için tıkla ... haaaa sen göremiyordun doğru ya
sahra25' Alıntı: ne biliyim sen daha iyi bilin Genişletmek için tıkla ... haaaa sen göremiyordun doğru ya
SULTAN 26 Üye gitmedim yeniyim yaa bakiniyorum öyle saga solaa dolaniyorum hayal falan görmedin samsunspor arada ugradigim oldu
gitmedim yeniyim yaa bakiniyorum öyle saga solaa dolaniyorum hayal falan görmedin samsunspor arada ugradigim oldu
Tuba Üye buradayım güven abi bi gececilere selam verdim müzik dinliyorum.... afiyet olsun sahra bizim yerimizede ye ...
buradayım güven abi bi gececilere selam verdim müzik dinliyorum.... afiyet olsun sahra bizim yerimizede ye ...
s@hr@ Üye SULTAN 26' Alıntı: gitmedim yeniyim yaa bakiniyorum öyle saga solaa dolaniyorum hayal falan görmedin samsunspor arada ugradigim oldu Genişletmek için tıkla ... bende yeniyken çok bakındım değişen bişey yok eskisende bakınıyorsun çünkü her yer ayrı güzel --------------- Ekleme --------------- SULTAN 26' Alıntı: çikiyorum dostlar sizlerle olmak güzel iyi geceler Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: buradayım güven abi bi gececilere selam verdim müzik dinliyorum.... afiyet olsun sahra bizim yerimizede ye ... Genişletmek için tıkla ... hşgldn
SULTAN 26' Alıntı: gitmedim yeniyim yaa bakiniyorum öyle saga solaa dolaniyorum hayal falan görmedin samsunspor arada ugradigim oldu Genişletmek için tıkla ... bende yeniyken çok bakındım değişen bişey yok eskisende bakınıyorsun çünkü her yer ayrı güzel --------------- Ekleme --------------- SULTAN 26' Alıntı: çikiyorum dostlar sizlerle olmak güzel iyi geceler Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: buradayım güven abi bi gececilere selam verdim müzik dinliyorum.... afiyet olsun sahra bizim yerimizede ye ... Genişletmek için tıkla ... hşgldn