Tuba Üye minoo' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... A.selam pınar geçen dediğin gibi tanişamadık iyisin İnş. Samsunspor' Alıntı: ALeykümSeLam benden de mekana SeLamLar .. Genişletmek için tıkla ... A.selam Güven abi Sede iyisin inş. TuRkiShCowboy' Alıntı: Bugünkü son sınava giriyorum başarılar dileyin bana Genişletmek için tıkla ... Başarılar Enes... Allah zihin açıklığı versin
minoo' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... A.selam pınar geçen dediğin gibi tanişamadık iyisin İnş. Samsunspor' Alıntı: ALeykümSeLam benden de mekana SeLamLar .. Genişletmek için tıkla ... A.selam Güven abi Sede iyisin inş. TuRkiShCowboy' Alıntı: Bugünkü son sınava giriyorum başarılar dileyin bana Genişletmek için tıkla ... Başarılar Enes... Allah zihin açıklığı versin
Samsunspor Emekli Yönetici SağoLasın Nur çok iyiyim teşekkür ederim Enes başarıLar nasıL oLacaksa artık
Tuba Üye Samsunspor' Alıntı: off Enes oofff ne güzeL güneşLeniyorum şurda Genişletmek için tıkla ... Güven Abi bu Enes'in durumu ne olacak böyle....
Samsunspor' Alıntı: off Enes oofff ne güzeL güneşLeniyorum şurda Genişletmek için tıkla ... Güven Abi bu Enes'in durumu ne olacak böyle....
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Yahu ne berbat bir gündü Yine haksızlığa geldim bir gün şu şeytana uyacağım, yakındır ...
Samsunspor Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: Güven Abi bu Enes'in durumu ne olacak böyle.... Genişletmek için tıkla ... hiç sorma Nur yoL yakınken bıraksa ticaret yapsa bence . zaten severek de yapmıyor mecburiyetten okuyor Eneesss bak bırak okuLu .. 7senede üni.yi bitirdim 5 sene bitecek mezun oLaLı 12 senem boşa gitti
RUMMAN' Alıntı: Güven Abi bu Enes'in durumu ne olacak böyle.... Genişletmek için tıkla ... hiç sorma Nur yoL yakınken bıraksa ticaret yapsa bence . zaten severek de yapmıyor mecburiyetten okuyor Eneesss bak bırak okuLu .. 7senede üni.yi bitirdim 5 sene bitecek mezun oLaLı 12 senem boşa gitti
Tuba Üye Aziz™;2354092' Alıntı: Selamün aleyküm herkese merhaba.. Genişletmek için tıkla ... A.s Aziz iyisin inş.
Aziz™;2354092' Alıntı: Selamün aleyküm herkese merhaba.. Genişletmek için tıkla ... A.s Aziz iyisin inş.