kin besleme ablacım iyi değil
gerçi sen espri olsun diye yazıyon ama aklının bi köşesinde bulunsun
Ayrıca kötü biriyim filan ne demek öyle kim kötü demiş sana
Merhaba Nur, nasılsın?.. Kusura bakma selamına geç cevap verebiliyorum... Enes'im ekleme yapmışsın sonradan mesajına... Benim duruşma 9.45'te, sonrasında Bakırköy'e geçeceğim. O bakımdan zor. Duruşma öğle tatilinin hemen öncesinde-sonrasında olsa neyse de... Başka zaman inşallah. Bu arada kim düştü senin eline, benden bahsetmiyorsun umarım... Bu arada adalet yerini tam olarak asla bulmadı, asla bulmayacak. Biz dünyada ancak ona yaklaşmaya çabalıyoruz.
Merhaba Nur, nasılsın?.. Kusura bakma selamına geç cevap verebiliyorum... Enes'im ekleme yapmışsın sonradan mesajına... Benim duruşma 9.45'te, sonrasında Bakırköy'e geçeceğim. O bakımdan zor. Duruşma öğle tatilinin hemen öncesinde-sonrasında olsa neyse de... Başka zaman inşallah. Bu arada kim düştü senin eline, benden bahsetmiyorsun umarım... Bu arada adalet yerini tam olarak asla bulmadı, asla bulmayacak. Biz dünyada ancak ona yaklaşmaya çabalıyoruz.
estağfurullah...sağolasın iyi olmaya çalışıyoruz...
evet...Ben tam olarak adeletin sağlanmadığını düşünmüyorum... ayrıca yazdığımdan alınacağını düşünerek sana bi gönderme yapmıştım...
Değilse ben hayatımızda insanların hak etmeden yaptıkları adaletsizliğe değinmek istedim
Gördüm gördüm, ben de sana gönderme yaptım zaten, sen bazen adalet yerini bulmuyor diyeceğim avukat admin kızacak dedin, ama bu admin diyor ki adalet yerini asla tam olarak bulmuyor. Senin oğlun benim oğlumu öldürse ben senin oğlunun müebbet hapisle cezalandırılması isterim sen ise benim oğlumun tahrik ettiğini vs... Düşünerek oğlunun 7-8 senede çıkmasını istersin ama mahkeme oğluna 15 yıl verir. Sonuçta ne sen mutlu olursun ne de ben. Zaten bir canın değeri 15 yıllık hapis de değildir. Bu da karşılamaz. Kısas-diyet uygulamaları da çok denendi tarihte olmuyor... Gerek vahşice olmasından dolayı gerekse Yaradan'ın verdiği canı Yaradan'dan başkasının almaya hakkının olmaması dolayısıyla... Sonuç: Asla tecelli etmeyen bir adalet. Ama olabildiğince ona doğru yaklaşıyoruz işte, ne kadar yakın olursa o kadar iyi. Ama bu halde herkes adaletten şikayet ediyor. Onu da çekiyoruz işte bir şekilde...