Gönüldaşların Mekanı..

Samsunspor

Emekli Yönetici
I Love Wi-fi

kadro süper , hepimize HayırLı GünLer

Develide asker arkadaşım var
onun için sormuştum

Tuba

Üye
I Love Wi-fi

kadro süper , hepimize HayırLı GünLer

Hayırlı günler güven abiWi-fi ben teli aldığımda birkaç modelde vardı biride e65 ben nokısdan başka tel sevmiyorum bütçede ona göre E65 deri varmış dökülüyor dediler ben öyle sık değiştiremem teli bozulana kadar gider.N73 hoşuma gidiyordu zaten bide öyle süper bi fiyata aldım ki mağaza kapatacakmış da...

Samsunspor

Emekli Yönetici
ne güzeL denk geLmiş Nur tLf. aLırken kapatmak üzere oLan mağazaLara bakmak Lazım , iyi fikir haa

s@hr@

Üye
selamlar güven

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sahra ALeykümSeLam

nasıLsın bugün

Tuba

Üye
ne güzeL denk geLmiş Nur tLf. aLırken kapatmak üzere oLan mağazaLara bakmak Lazım , iyi fikir haa

valla tesadüf oldu...öyle göz ucuyla bakıyordum uygun fiyatlı bişey o gün çarşıda işimiz vardı hiç aklımdada yoktu almak ben tel fiyatlarının düşmesini bekliyordum açıkçası 750-800lr teli 540lr görünce hemde genpa garantili almadan gelmedim

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sana Nasipmiş ne güzeL .. iyi yapmışsın , o an uygun durumun oLmasaydı bayağı üzüLürdün yaa , çok iyi oLmuş Valla

s@hr@

Üye
Sahra ALeykümSeLam

nasıLsın bugün
iyilik seni sormalı
nasıl gidiyor profil müzikleri

--------------- Ekleme ---------------

banada öyle denk geldi şansa bak

Samsunspor

Emekli Yönetici
şükür oLsun iyi Vallaha , ıp gidiyorum

şu ana kadar 4 istek oLdu , işLer durgun

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mehmet Ağa nassan eymisen

Mehmet

Emekli Yönetici
Hoşgeldin Kanka I love belediye wlan

Tuba

Üye
Sana Nasipmiş ne güzeL .. iyi yapmışsın , o an uygun durumun oLmasaydı bayağı üzüLürdün yaa , çok iyi oLmuş Valla

Evet abi çok üzülürdüm ama ben eski telin akıbetini pek iyi görmediğim için bi kenarda bi birikim yapıyordum zaten ama yinede alacağım tel 600lr geçmemeliydi.işin enteresan yani abi ben o gün tele hafıza kartıda alayım dedim uygun kart yok dediler velhasıl vakitde geç oldu doğru eve e para bu ihtiyaç oldu harcadık hafıza kartı alayım dediğim zaman mağaza mağaza dolaştım herkes diyor elimizde kalmadı dolaş dolaş tel. aldığım mağaza yerine yeni mağaza açılmış kartı aldım ama onuda uygun bi fiyata ben kartı aldıktan sonra o mağaza kapandı.... bana kartı ondan ucuz vermişler galiba

iyilik seni sormalı
nasıl gidiyor profil müzikleri
--------------- Ekleme ---------------

banada öyle denk geldi şansa bak

İyi olmuş sahra ...Güzel bişey...

mehmet sezai özyılmaz diye birini tanıyormusun develide

Samsunspor

Emekli Yönetici
oj geLdin bea , eferim eferim yeğeen

ahan da AnıLım aşağıdaaa